Acronis отпразнува с партньори първата годишнина от партньорството си с футболния клуб Arsenal на Емирейтс СтейдиъмПартньори на Acronis, клиенти и медии в битка на емблематичния Емирейтс Стейдиъм за повишаването на знанието по отношение на важността на съвременната киберзащита

Acronis, световният лидер в областта на киберзащитата, отбеляза първата годишнина от своето технологичното партньорство с Arsenal, като покани своите партньори и клиенти на Емирейтс Стейдиъм за приятелски футболен мач. Осем отбора, съставени от служители на глобални ИТ компании,и няколко легендарни спортни организации - включително Аrsenal, Manchester City, ROKiT Williams Racing и други, се срещнаха на емблематичния терен, за да играят за Acronis World Cup.

Събитието беше организирано, за да отбележи едногодишното партньорство с Acronis, като същевременно се повиши нивото на знание по отношение за съвременните киберзаплахи и жизненоважната необходимост от киберзащита, която съчетава най-добрите предимства на защитата на данни, киберсигурността и контрола върху поверителността.

Изправени пред постоянно нарастващите и променящите се заплахи за данните, швейцарско-сингапурската компания се стреми да разшири достъпа, за да гарантира, че всички данни, приложения и системи ще се възползват от киберзащитата. В допълнение, Аcronisнаскоро отвори достъпа за разработчиците от трети страни до Аcronis Cyber Platform, което ще даде въможност за разработване на приложения, които допълнително ще разширят приложността на решенията за спортни отбори и други организации.

“В света навлиза все повече дигитализацията и с това нараства и нуждата от защита. Един чудесен начин да се покаже как данните коренно променят съвременния свят е чрез изследване как те се използват в спорта от най-добрите отбори като Аrsenal. От видеоклиповете на тренировъчните сесии до анализите на мачове, които помагат за подобряване на представянето на терена, технологията на Аcronis пази всички тези данни защитени,” каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Аcronis. “От предоставянето на нашите партньори на едно незабравимо преживяване, като днешната Acronis World Cup, до илюстрирането на ползите от киберзащитата - това е извървения дълъг път за показването на тази критична нужда.”

Съвременните информационни нужди нарастват ежедневно. Единственият начин за пълното им управление и защита е да се обърне внимание на всичките пет вектори на киберзащитата - осигуряване на безопасност, достъпност, неприкосновеност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS).

Този подход гарантира, че услугите на Acronisса лесни за използване, ефективни и сигурни - затова отбори от световна класа разчитат на съществуващите услуги на Acronis за създаване на резервни копия, синхронизиране на файлове и споделяне и възстановяване на данните след срив. Всяка услуга е проектирана, като се вземе в превдид SAPAS, и тези услуги са изградени чрез използването на Acronis Cyber Platform, базирана на Acronis Cyber Infrastructure and Acronis Cyber Cloud. 

Отварянето на Acronis Cyber Platformсъздава огромни възможности за разработчици от трети страни да адресират всеки конкретен вектор или всичките пет вектора на Cyber Protection, както предстоящият Acronis Total Protect прави. Официално ще бъде представена на Acronis Global Cyber Summit през октомври.  Аcronis Total Protect предоставя ново ниво на киберзащита, като обединява възможностите за архивиране, киберсигурност и управление на системата в едно решение.

“С усъвършенстването на футбола, ниесъщо трябваше да се развием от научна гледна точка решенията, които вземаме,” обясни ИТ директорът на АrsenalChristelle Heikkila. “Данните са жизненоважни в този процес. Това ни помага да вземаме информирани решения във важни области на нашия бизнес, включително как да подобрим ефективността на играчите.Ето защо ние си партнираме с Acronisи ето защо използваме услугата за данни в облака. Тя съхранява, архивира и ни позволява лесно да възстановяваме видео данните на тренировъчните сесии, които са ни необходими, за да вземем правилните решения.”

Партньорството с организации от световна класа като Формула 1, Формула Е, английска висша лига и т.н. е от полза за Acronis, тъй като по този начин се доказва приложимостта на нейните технологии, които могат да се използват при сблъсъка с предизвикателства с най-диначичните и изискващи данни.

Сергей Белоусов обясни, “Всеки спорте клуб, който поддържаме, е чудесен пример за това как технологията на Acronisрешава реални проблеми в най-конкурентните спортни среди. Това тласка нашите решения към крайност, като същевременно дава на нашите дистрибутори и доставчици на услуги лесен начин да обяснят предимствата на нашите услуги на своите клиенти.”

За да научите повече за това как решенията на Acronisса от полза за най-добрите спортни организации по света, посетете https://acronis.sport.

 

Вижте още: