1475417На 12 май в гр. Русе е официалното откриване на хипермаркет ЕДЕА. Магазинът ще е първият от верига хранителни магазини на българската марка, собственост на компанията ЕДЕА РИТЕЙЛ АД. Лидерът във вноса на търговско и IT оборудване за ритейл сектора в страната - ЕГЕ ГРУП, е основен доставчик на оборудването в магазина.

Марката ЕДЕАе създадена преди две години като резултат на дългогодишни проучвания. Целта е всички клиенти да бъдат удовлетворени от разнообразния подбор на продукти. ЕДЕА ще предлага голям избор от различни видове стоки, както и в широк ценови диапазон. 

Пекарна, приготвена на място храна с нискотемпературни технологии и витрина за зреене на месо – това са три от иновативните решения, които хипермаркет ЕДЕА ще предложи в първия си обект в Русе.

Именно преживяването на клиента е във фокуса на концепцията ЕДЕА споделя Даниела Асенова, маркетинг директор на ЕДЕА РИТЕЙЛ АД.– Това са тенденциите в световен мащаб. Анализирахме серия проучвания и изградихме визията за идеалния хипермаркет. Проучили сме успешни решения и концепции от немски, френски и холандски водещи марки. Всеки детайл е съобразен с това, че реализираме идеята в България, със спецификата на българския пазар.“

За първи път в Русе и в цяла Северна България клиентът в магазина ще има възможност да проследи целия процес по приготвянето на хляб. В пекарната на ЕДЕАще може да се наблюдава всеки етап от месенето до изваждането на готовия продукт. 

Шоковият охладител и нискотемпературното готвене са иновативният акцент в зоната за хранене. Всеки етап в приготвянето на храната ще може да бъде наблюдаван. За първи път в Русе ще има магазин с витрина за зреене на месо, а в допълнение към това – транжорна и аквариум.

Интересен акцент в магазина ще бъдат зоните за четене. Посвещавайки още първите дни след откриването на празника на българската писменост и култура, ЕДЕАще превърне май в месец на книгите. Всеки месец марката ще организира серия от специални активности и атракции за клиентите от всички възрасти, които ще превърнат магазина в любимо място на русенци.

ЕДЕА ще посрещне русенци и гости от региона с голям концерт на 12 май от 18.00 ч.  На специално построена за целта сцена пред МОЛ Русе ще пеят любимите на всички Орлин Горанов и Марияна Попова.В събитието ще се включат Фолклорен ансамбъл „Русчуклийче“ и финалистките от България търси талант Пресияна и Мирела Димитрови. От ЕДЕА са приготвили томбола за всички гости с много награди. 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...