Европейският лидер на мобилни POS терминали SumUp стъпва на българския пазарОт днес SumUp - водещата европейска компания за мобилни разплащания - стартира своята услуга за приемане на картови плащания в България. Без месечни такси и без договорни задължения, SumUp ще промени завинаги начина, по който българските компании приемат плащания с карта. За стартирането си в България, SumUp ще предложи промоционални условия.

-       SumUp дава възможност на бизнеса да приема плащания с карти - по всяко време и навсякъде

-       Мобилният ПОС терминал се свързва към смартфони и таблети чрез Bluetooth

-       Предимства за търговците са липсата на месечни и годишни такси, както и регистрацията, която е изцяло онлайн

Със SumUp собствениците на фирми разполагат с картов терминал и безплатно приложение за iOS или Android, които дават възможност бързо и сигурно да приемат плащания с всички видове карти, включително и безконтактни. SumUp премахва големите месечни разходи и сложната документация, свързани с използването на традиционните ПОС терминали, като при извършена транзакция се удържа само процент от стойността ѝ. SumUp осигурява по-ниски разходи за приемане на картови плащания и така помага за развитието на бизнеса.

Без месечни и годишни такси и с изцяло онлайн процес на регистрация, за която са необходими минути, продуктите и цената на SumUp отговарят напълно на нуждите на малкия и среден бизнес. Част от успелите клиенти на SumUp са козметични салони, пекарни, квартални магазини, както и професионалисти на свободна практика.

Даниел Клайн, изпълнителен директор на SumUp, коментира: „Основахме SumUp, за да осигурим на малкия и среден бизнес възможност за приемане на картови плащания и извършване на продажби по всяко време и навсякъде. Очакваме с нетърпение да започнем да работим със стотиците хиляди предприемачи и успешни компании от цяла България.” Според него, „в момента има значителен ръст на безкасовите плащания, но досегашните алтернативи не създават достатъчно възможности за бизнеса. Благодарение на иновативния си продукт и прозрачните условия, SumUp ще промени това.”

SumUp е една от най-бързо развиващите се компании в Европа и се утвърждава като първия глобален бранд за картови разплащания. Годишните приходи на SumUp надхвърлят 100 милиона щатски долара, като всеки ден повече от 2000 търговци по целия свят се доверяват на услугите ѝ. Понастоящем SumUp си партнира успешно с големи компании като Metro Cash & Carry и Unicredit.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...