ИКЕА представя новата си платформа за виртуална разходка ИКЕА България представя новаи иновативна платформа ИКЕА Виртуална разходкакоято ще намерите на IKEA.bg. С помощта на платформата можете да се разходите виртуално в магазина, където и да се намирате.

С иновативната платформа ИКЕА Виртуална разходка,онлайн потребителят може да посети виртуално магазин ИКЕА, без да излиза от своя дом.По време на разходката ви в магазина се появяват продукти с етикети. Ако ги изберете, можете да се прехвърлите в съответната продуктова страница на онлайн магазина или да ги споделите в социалните мрежи. 

За по-голямо улеснение използвайте навигационните знаци по коридора, както и функцията „panorama“ (панорамни изображения на избрани локации), която представя дизайнерски решения за стаи или отдели на магазина с повече детайли, или  „timeline“, която представя всички интересни места от виртуалната разходка като продукти, оферти и интериори на един екран. Освен това функцията за автоматично възпроизвеждане и „посещение“ на определени отдели, например на дневна, текстил и др. прави обиколката още по-бърза и предлага по-голям избор.

Платформата е базирана на технологията VitrinaBox, която използва комбинация от видео и изображения. Онлайн посетителят може да се разхожда лесно и бързо в пространството на магазина, независимо какво електронно устройство или браузър използва, и без да е необходимо инсталирането на приложение или друго специфично оборудване.

„Основната ни цел е разбиране потребностите на нашите клиенти и създаване на уникално виртуално преживяване. С платформата ИКЕА Виртуална разходка създаваме още една възможност хораот всички кътчета на България да имат бърз и лесен достъп до магазин ИКЕА, както и да се възползват от всички идеи и функционални решения за дома си, все едно са там“, казва Никос Ифантидис, управител на ИКЕА България.

Посети IKEA.bgи усети преживяването, избирайки любимите си продукти! 

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...