Инициативата „Talents for the future” на Университета за архитектура, строителство и геодезия и Cordeel Bulgariа цели да задържи младите хора в България, като им покаже какви са реалните перспективи за успешна кариерна реализация в българския строителен сектор. За да се случи това, висшето училище и строителната компания организират едноименния конкурс „Talents for the future”. 

Началото на конкурса ще бъде дадено на тържествена церемония в централното фоайе на новата сграда на УАСГ на 27 февруари от 14 ч. На нея ще присъстват проф. д-р инж. Иван Марков, ректор на Университета по архитектура, строителство и геодезия, Деннис Крол, управляващ директор на Cordeel Bulgaria, преподаватели и студенти на УАСГ, медии и представители на Cordeel Bulgaria. Инициативата е под патронажа на Министъра на регионалното развитите и благоустройството госпожа Петя Аврамова.

“Talents for the future” е израз на стремежа на Cordeel Bulgariaда подкрепя младите професионалисти в първите им стъпки във вълнуващата сфера на строителството и архитектурата. Благодарни сме за подкрепата на Министъра на Регионалното развитие и благоустройство госпожа Петя Аврамова, която ще се включи в журирането на проектите в конкурса,“ сподели управляващият директор на Cordeel Bulgaria, Деннис Крол.

На студентите от УАСГ, победители в конкурса “Talents for the future“, Cordeel Bulgariaще осигури платен стаж с продължителност от шест месеца и посещение в Cordeel Belgium. По този начин младите таланти ще могат да почерпят както международен опит, така и да упражнят наученото в университета в реална работна среда.

КАРИЕРЕН СТАРТ В СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ С „TALENTS FOR THE FUTURE” Студентите на УАСГ с шанс за шестмесечен платен стаж в Cordeel Bulgaria 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...