1423312На 19 ноември (неделя), от 11.00 ч., ще отвори врати най-новият магазин Lidl в град Пловдив, на бул. България 115А.

Новият търговски обект на компанията е шести в града и 86-и в страната. Той е свидетелство за устойчивото разрастване на веригата на българския пазар и дългосрочния инвестиционен ангажимент на компанията в града на тепетата. С неговото откриване Пловдив се нарежда на второ място след столицата по брой Lidl магазини – ясен знак за значението и важната роля, която има градът в търговската мрежа на Лидл България.

Това ще е и първият в града магазин, чийто интериорен дизайн е създаден съобразно новата концепция на марката. Характерно за новия интериор е, че той е създаден с изключителна грижа за клиентите и служителите и с мисъл за околната среда. Отличава се с много по-прегледна подредба, висока енергийна ефективност на сградата и редица нововъведения като нови продуктови групи, ново оформление, нови секции като Деликатека и Витаминотека, както и  въвеждането на т.нар. Shop in shop – подредба, която прави пазаруването лесно и удобно и пести време на клиентите. Новата концепция потвърждава ангажимента на веригата да предлага винаги оптимално съотношение качество-цена, различни иновации и по този начин да бъде и от полза за обществото.

Специални гости на откриването ще бъдат двамата доказани кулинари шеф Манчев и шеф Шишков, с които пловдивчани ще могат да се срещнат. Награди и много други изненади ще очакват първите клиенти на новооткрития магазин в града. 

Вижте още: