МенторМейт разширява висшия си мениджмънт

МенторМейт разшири своя висш мениджърски екип и назначи Jay Miller на позиция President. Jamie Bolseth, който заемаше тази роля в компанията в продължение на 11 години, обяви своето пенсиониране.

“Изключително горд съм от работата, която свършихме за всички тези години, и за огромния растеж, който постигнахме заедно,” споделя Bolseth. “Работих много отблизо с Jay през последното десетилетие и съм напълно уверен, че той ще продължава да води МенторМейт по пътя нагоре.”

Miller се присъединява към компанията през 2013 г. като Creative Director. От 2016 г. е VP of Sales and Marketing и се грижи за разрастването ѝ, част от което е и 43% ръст на приходите през 2022 г. На новата му, комбинирана позиция - President and Chief Revenue Officer, негов фокус ще бъде отново развитието на организацията и глобалното ѝ разширяване, както и ръководенето на мениджърския екип.

“Новата ми функция е позиционирана между нашия визионер, Björn Stansvik, CEO and Founder, и останалата част от висшия ни мениджмънт,” казва Miller. “Ролята на Björn е да навигира компанията, а моя отговорност е да премахвам препятствията по пътя ни и да се погрижа всички в ръководния екип да действаме в синхрон към общата ни цел.”

Към висшия мениджмънт се присъединяват също Стефан Цанев като Chief Financial Officer, Josh Marquart като Chief Strategy Officer и Denny Royal като Chief Design Officer. През август 2022 г. позицията Chief Operating Officer зае Craig Knighton.

Тези промени в ръководния състав на МенторМейт се случват, след като компанията обяви своето разширение в Латинска Америка.

“С придобиването на парагвайската компания Software Natura и създаването на МенторМейт Парагвай вече имаме технологични центрове на три континента и колеги от повече от 35 държави,” коментира Stansvik. “Ще продължаваме да се разрастваме в глобален план и за нас е изключително важно заедно с това да разширяваме и мениджърския си екип, за да се адаптираме към този растеж и да достигнем целта си - да станем една от най-големите компании, предлагаща услуги за цялостна дигитална трансформация.”

 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...