Mesoestetic заедно с CaixaBank са официален спонсор на първия Музикален фестивал ПолоКакво може да събуди най-различни емоции у хората, ако не музиката?

Следвайки своята дългогодишна отговорност към социални и културни каузи, тази година Mesoestetic е спонсор на първото издание на CaixaBank Polo Music Festival - новото културно събитие на Барселона, което ще се проведе от 31 май до 10 юни 2019.

Музикалният фестивал CaixaBank Polo ще e едно от най-интересните събития в Барселона с изпълненията на Пабло Лопес, Дейвид Бисбал, Луз Казал, Мигел Поведа и Джейсън Деруло.

Главните изпълнители на фестивала са двама напълно различни артисти. Единият е Пабло Лопес, - певец, автор на песни и треньор на Ла Во. Той ще представи най-новия си проект - Camino, Fuego y Libertad, на 31 май и 1 юни. Сцената ще бъде 360º и певецът ще има цели четири пиана на сцената по време на своето представяне.

Другият главен изпълнител е и човекът, който ще закрие фестивала - Джейсън Деруло. Един от най-разпознаваемите певци в момента, с повече от 102 милиона продажби. На 10 юни американският артист ще изпълни последния си хит Swalla, който има над 300 милиона показвания в YouTube.

Испанската козметична марка Mesoestetic е един от партньорите на CaixaBank Polo Music Festival и присъстваше на видно място на концерта на Пабло Лопес, с който в петък, 31 май, бе даден стартът на събитието. ВИП зоната беше аранжирана изцяло в бяло и повече от 100 ВИП гости на фирмата се насладиха на концерта с приятен коктейл в ръка.

През следващите 10 дни от концертната програма Mesoestetic ще има собствен щанд в секция "Village". Зоната ще е посветена за свободното време на посетителите и ще има най-различни дейности: foodtrucks, базар, chillout зона, които ще бъдат достъпни за всички участници преди и след концертите.
На CaixaBank Polo Music Festival се очаква да присъстват повече от 20 000 участници!

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...