За втора поредна година в столицата ще се проведе специализираният „Digital Health and Medical Innovation Forum“. Регистрациите са отворени и двама регистрирани от една компания ползват 20% отстъпка.

Форумът е модерна платформа за обмен на нови идеи и решения в сферата на здравеопазването, медицината и технологиите. Бизнес събитието среща здравния и IT сектор на 27 февруари 2017 год от 09:00 часа - гр.София Конгресен център Глобус (площад "Макадения" N:1, в сградата на КНСБ). 

Организаторите очакват по време на събитието сериозни дискусии,  дебати и предложения от страна на участниците в залата. 

Надя Маринова, гл. редактор на b2b Media сподели: “За втора поредна година темата предизвиква сериозен интерес от страна на сектора.  Към момента броят на заявките за участие от страна на бизнеса е висок и като количество и като качество. Щастливи сме, че форумът ще събере представители на бизнеса от цялата страна. Нашата цел е събитието да се превърне в тардиционна годишна бизнес среща, която да генерира обмен на нови идеи между държавните институции, неправителствени организации, CEO, CIO и техническия мениджмънт от страна на бизнеса, предприемачи, иноватори, студенти и медии. Секторите здравеопазване, медицина, биотехнологии и технологии е необятен и вярваме, че България може да е фактор и да генерира нови решения, приложими в световен мащаб. Вярваме, че за да се постигнат успехи в този сектор, е необходим диалог. И когато даваме платформа за иновативните проекти, вярваме, че ще подпомогнем тяхното развитие и ще видим добри резултати в съвсем близко бъдеще”. 

Участници в дискусионните сесии на форума ще са:

- Министерство на здравеопазването: доц. Найден Шиваров, директор на Дирекция „Информационна и комуникационна политика в здравеопазването”
- Столична община: Моника Чеуз, директор дирекция “Здравеопазване”
- Български фармацевтичен съюз: проф. Илко Гетов
- Национално сдружение на частните болници: д-р Николай Болтаджиев, председател на Управителния съвет 
- Пламен Тютюнков, експерт иновации в здравеопазването
- Даниел Георгиев, Iris Technologies
- Таня Илиева, консултант регулации и финансиране по програмите на ЕСНадя Ванева,  3CON Communication

Надя Маринова, гл редактор на b2b Media

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. 

Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.


Медии и организации партньори: b2bmedia.bg, manifesto.bg, Framar.bg, fakti.bg, inews.bg, CredoWeb, Red Media, в-к Животът днес, HealthMedia, clinica.bg, Medinfo,  БДВО, 3CON Group, Gourmet publishing, радио "Зорана"

Вижте още: