Paysafe открива втори модерен офис в СофияКомпанията продължава да расте на българския пазар

Paysafe, водещ глобален доставчик на цялостни платежни решения и една от най-големите софтуерни компании в България (според класация на К100), разшири екипа си с нова локация в София – в мултифункционалния бизнес център Garitage Park. 

Разположен в сграда 1 на Garitage Park, новият офисна Paysafe в София предлага най-модерни условия за работа на площ отоколо 2000 м2.В новата локация ще работят близо 200 човека,ангажирани основно с информационните технологии, информационната сигурност и финансовите дейности на компанията. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а близостта до Витоша и красивите гледки към града допълнително стимулират работния процес. 

„Ръстът ни в София и инвестицията в още един модерен офис следват принципите на Paysafe за подпомагане на кариерното развитие на нашите служители и предоставянето на отлични условия за работа“, сподели Мирослав Божилов, генерален директор на Paysafe в България. „Големият брой търговски и развлекателни обекти, планирани в близко бъдеще в комплекса, ще осигуряват допълнителни услуги и удобства за служителите ни, включително достъп до басейн, спортни зали и детски и зелени площадки за отдих“, допълни той. 

Проектът на Garitage Park е сертифициран по BREEAM за социална, икономическа и екологична устойчивост, предоставяйки съоръжения за намаляване на въглеродния отпечатък, като соларни панели и станции за електромобили. 

Разгледай новия офис с 360о разходка: https://my.matterport.com/show/?m=3DamGy3HqUz

Paysafe открива втори модерен офис в София 

Вижте още: