1411792Едно стратегическо партньорство винаги подпомага развитието на организациите и от двете страни, дава усещане за стабилност и възможност за разширяване на потенциалните пазари. Съвместната работа между проектът за фотообработка на изображения за недвижими имоти Picmiller и Световната федерация по недвижими имоти /FIABCI/ доказва именно това правило и демонстрира нагледно как подобни обстоятелства имат добавена стойност за един бизнес. Поради тези причини двете организации избраха да си сътрудничат не само на регионално, но и на глобално ниво.

Партньорството между Picmiller и FIABCI датира от началото на 2017 година, когато представителят на финландската компания за България, г-н Андрю Морис, запозна с проекта членовете на федерацията у нас – детайлно редактиране на изображения от страна на професионалисти, а не на автоматизиран софтуер, с бърза и качествена обратна връзка, с високи стандарти на качество и контрол. Специалистите в сферата на недвижимите имоти, членове на организацията, приеха с голям ентусиазъм възможността да използват услугите на платформата, останаха доволни от нейните предимства и необходимото за обработка на изображенията време, като това доведе до участието на г-н Морис на Световния конгрес на FIABCI в Андора през месец май. Именно по това време стана ясно, че подобно партньорство е повече от полезно и за двете страни, започнаха разговори за това то да прерастне в глобално сътрудничество и към днешна дата това вече е факт.

Виждайки големия потенциал пред съвместната им работа Picmiller и FIABCI изразяват задоволството си от общия проект, който има за цел модернизацията и оптимизацията на работата на професионалните брокери, подобряване на тяхното представяне, повишаването на стандартите в целия сектор и от там реално покачване на продажбите на имоти. Специалистите на финландската компания предоставят на своите партньори и преференциални условия за ползване на платформата, които да подпомогнат дейността им – всеки един от членовете на FIABCI може да изпрати снимки за обработка на специална цена, която е с 10% отстъпка от фиксираната. Спeциалните условия на ползване за цялата организация включват още стимули за всяко едно нейно регионално представителство, равни на 5%, и отделен глобален стимул за FIABCI също в размер на 5%. Допълнителен комплимент получават самите локални организации на FIABCI, който им дава възможност за обработката на до 5 снимки безплатно. Така Picmiller дава възможност на агентите на недвижими имоти да спестят време, намалят разходите и повишат печалбите си.

Представителите на Picmiller и FIABCI виждат в бъдещето дълъг период на съвместна работа, успехи и ползи за двете страни. Убедени са, че тяхното партньорство тепърва ще се развива и ще донесе много положителни промени в дейността и на двете организации, давайки им възможност да работят по начин, по който да срещнат изискванията на редица клиенти и удовлетворявайки желанието им те да останат доволни от предоставяните услуги.

Вижте още: