Насърчаване и развитие на женското предприемачество в БългарияНа 10 май 2016 г. в София хотел Балкан ще се проведе Кръгла маса на жените лидери на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България”.

Кръглата маса е инициирана от сп. Business Lady и Business Lady Club. Кръглата маса се провежда с официалното партньорство на Министерство на икономиката.

Заместник-министърът Даниела Везиева ще представи Стратегията за насърчаване на женското предприемачество в България на Министерство на икономиката. Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и председателят на Синдиката на българските учители и носител на орден «Стара планила» Янка Такева ще бъдат официални гости на Кръглата маса и ще вземат отношение и активно участие в дискусията за насърчаването на жените в бизнеса у нас.

Сред събеседниците по време на Кръглата маса ще бъдат дами - представители на различни големи компании, които ще споделят успешни практики в сферата на предприемачеството, като Илияна Търнина, управител и вицепрезидент на Paysafe България; инж. Мария Кръстева, председател на Business Lady Club; Мая Атанасова, Директор "Човешки ресурси" на Девня Цимент и Вулкан Цимент; д-р Петя Стратиева, генерален мениджър Санофи Пастьор, България;  Гена Събева, председател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България, инженер и дизайнер и други.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още: