Зеленият начин да имаме освежаващи напитки в офиса

Газираните напитки са предпочитани от много хора и е факт, че на пазара в момента има огромно разнообразие от тях. От друга страна обаче, удоволствието да имаш под ръка машина за газиране на вода и да можеш за секунди да си приготвиш напитка по свой собствен уникален вкус, издига любителите на коктейли на едно съвсем друго ниво.

Българският бранд Gaziro е решението, което променя разбирането ни за този тип питиета. Определено вече не е нужно да купуваме десетки бутилки от магазините, да ги съхраняваме, пренасяме и изхвърляме. Можем просто да натиснем големия бутон на машината Gaziro Prime и за точно три секунди да карбонираме бутилка вода, след което да я овкусим с ароматен сироп, който е с голям процент плодово съдържание, а защо не и да добавим истински плодове или билки. Освен че отпадат редица ограничения, всичко това е в крайна сметка по-зравословно, по-екологично, по-изгодно и по-лесно.

За домакинствата това е добър начин да намалят употребата на пластмаса и да експериментират с любимите вкусове и безкрайните балончета. Gaziro e отлично решение и за офис средите, които стават все по-динамични и гъвкави, отразявайки желанието на работодателите да предлагат повече и по-различни удобства на своите служители. Малко неща са по-подходящи за почивка на работното място от свежа газирана напитка с интересен плодов вкус, споделена с колегите.

Едно от безспорните предимства е, че самата машина е изненадващо лесна за употреба. Не ползва електричество и е изключително компактна, което я прави подходяща за поставяне на почти всяко място (стига да не е на пряка слънчева светлина). Единственият консуматив за нея е цилиндърът с въглероден диоксид (CO2), който се произвежда специално за хранително-вкусовата индустрия. Самият цилиндър е безопасен, ако не се експериментира с него от лица, които не са професионалисти. Предназначен е за газиране на 60 литра вода, но това до голяма степен зависи от степента на газиране, която клиентът предпочита.

Свежите сиропи Gaziro Bubble се отличават с това, че съдържат много по-малко калории от познатите ни алтернативи. При правилно дозиране (което е силно препоръчително) една бутилка сироп позволява приготвянето на 12 литра свежа напитка. Вкусовете са повече от завладяващи – портокал, малина, ягода, кола, тоник, бъз, боровинка и още много. Добавяйки и опцията за ползване на всякакви други добавки, възможностите за уникални вкусове започват да клонят към безкрайност. А за търсещите изпитани рецепти, Gaziro са се погрижили със солидна колекция от такива на техния уебсайт.

Интересен факт е, че една бутилка Gaziro може да замени 1000 бутилки за еднократна употреба. Това е така, защото близо 1 милион пластмасови бутилки се продават всяка минута по света. Само 9% от тях обаче се рециклират. Останалите се намират в океаните или в полетата с отпадъци. Извън всякакво съмнение е, че Gaziro Prime може да позволи на всеки един от нас да се включи в опазването на околната среда без особени усилия. Данните го показват – през 2022 г. компанията успява да спести над 200 000 бутилки за еднократна употреба на българската природа в резултат на популяризирането на своите продукти.

Приканваме тези, които искат да се уверят в предимствата на Gaziro, да посетят https://gaziro.com

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...