Design>People 2022 се проведе с изявени специалисти в областта на интериорния дизайн в България за седми пореден път

Единственият по рода си Национален форум в областта на интериорния дизайн – за представяне на материали, технологии и нововъведения

Над 100 от най-добрите специалисти в сферата на интериорния дизайн и представители на 17 от водещите фирми в бранша участваха в седмото издание на форума „Design>People”, организиран от dibla.com – Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн в България. Усилията на организаторите са насочени към създаване на идеалната среда за нетуъркинг между представителите на гилдията и бизнеса.

Най-важното за събитие от този тип са хората и партньорите, които стават част от него. Изборът на морска локация, допринесе за топлите емоции у всички. Включиха се много нови лица, както от фирмите представители, така и от специалисти, пристигнали от цялата страна и чужбина. Миксът от участници беше изключително разнообразен и това даде прекрасни възможности за комуникация и полезни връзки, между присъстващите. Партньорите на събитието и невероятните гости допринесоха за уникалната атмосфера.

Официалното откриване се състоя на празнична вечеря, на която беше представен и годишния каталог “Най-доброто в интериорния дизайн”. В луксозният албум са поместени 32-та най-добри проект от интериорния дизайн в България за 2021 година, както и продуктово представяне на изявени фирми в бранша. Каталогът може да бъде поръчан от платформата dibla.com, а всички издания могат да бъдат открити в Националната библиотека “Св. св. Кирил и Методий” като единствени книги, специализирани в областта на интериорния дизайн в България. Каталогът беше само част от подаръците, които дизайнерите получиха – работни каталози, мостри, материали и пособия, осигурени им от фирмите, ги очакваха в стаите им, още при настаняването.

Design>People 2022 се проведе с изявени специалисти в областта на интериорния дизайн в България за седми пореден път

В рамките на програмата утвърдени компании в бранша представиха своите нови продукти и решения на участниците. Поредното предизвикателство, което dibla си постави – много по-голям мащаб на събитието, постигна безапелационен успех. Всички гости бяха заинтересовани и имаха възможност да присъстват на голям брой качествени презентации и да разгледат на живо продуктите, които компаниите представиха в специална демо зона.

Много от дизайнерите бяха привлечени от демонстративните щандове на различните компании и се събираха около тях, за да разглеждат и обсъждат професионални теми. Събитието недвусмислено показа, че интериорният дизайн у нас се развива успешно и страната ни може да претендира, че разполага със специалисти на световно ниво.

Mетеорологичните условия и последвалото спиране на тока, в цялата Бургаска област, зареди всички гости с още повече забавни емоции и стопли отношенията им, а тематичното парти на тема „Gatsby“, което организаторите от dibla.com бяха избрали, отлично допълни картината, имайки предвид времето, в което живеем. Натрупаният опит от страна на dibla.com и професионализмът на участващите фирми, допринесоха сериозно за надграждане на цялостното протичане на Design>People.

Design>People 2022 се проведе с изявени специалисти в областта на интериорния дизайн в България за седми пореден път

Събитието завърши с много добро настроение и отзиви. Екипът на dibla.com благодари на всички интериорни дизайнери и партньори за участието в Design>People 2022. Повече информация за събитието можете да намерите тук, а снимки тук.

Dibla.com - професионална платформа за интериорен и продуктов дизайн в България

Вижте още: