Където мечтите намират дом: АДРЕС на 30 години

АДРЕС отбеляза своите 30 години като лидер на пазара на недвижими имоти със стилно парти под звездите. Над 300 дългогодишни клиенти, партньори, колеги с над 10-годишен стаж и приятели от страната и чужбина поздравиха екипа на агенцията по време на изискан коктейл в 5-звезден хотел в столицата.

Създадена във Варна от Христо Илиев по модела на най-добрите американски компании за недвижими имоти през 1993 г., днес АДРЕС е част от Realto Group и има 59 офиса на територията на страната, в които работят над 500 обучени на високо ниво консултанти.


• Най-голямата компания за недвижими имоти в българия празнува три десетилетия лидерство на пазара

• Годишнината бе отбелязана със стилно парти, което събра дългогодишни партньори и приятели на компанията

“Успехът е възможен само с ясна визия и с усилията на хората, които го желаят и работят всеки ден за него. За 30 години ние в АДРЕС сме безкомпромисни с основния си принцип - да градим и ценим доверието и дългосрочните взаимоотношения. Да сме коректни към клиентите и към всички, с които работим, и да имаме високо ниво на уважение към знанията на партньорите, с които си сътрудничим.", каза изпълнителният директор на АДРЕС Гергана Тенекеджиева по време на поздравителната си реч. “А това, което ни държи на върха три десетилетия, е вярата в екипа и хората. АДРЕС е семейство, място, в което посоката и визията за бъдещето е една за всички.”

Създателят на АДРЕС и главен изпълнителен директор на AG Capital Христо Илиев благодари на всички, чиито принос през годините прави Адрес лидер в един изключително конкурентен бранш. “Преди 30 години не съм и мечтал за днешния ден. Адрес е в основата на създаването на всички компании в Realto Group и всички компании в AG Capital.”, сподели в приветствието си той.

Където мечтите намират дом: АДРЕС на 30 години

“Впечатлението, което сме създали у другите хора в нашия бранш, е това, което силно ми се е запечатало. В публични изяви на конкуренти чувам, че те споменават АДРЕС като компанията, която е стандартът в нашия бизнес и с която те се сравняват”, сподели Георги Павлов, изпълнителен директор на Realto Group и дългогодишен изпълнителен директор на АДРЕС. “Пожелавам си да държим високо този стандарт и името на АДРЕС да се споменава още десетилетия и десетилетия като компанията, която поставя стандарта на начина на работа в нашия бизнес.”

Гостите преживяха празнична и незабравима вечер с впечатляваща програма, която включваше светлинно танцово шоу, изпълнение на цигулка в модернистичен диско прочит и DJ. Специална изненада за всички бе Мария Илиева, която поднесе магичен музикален спектакъл. Стилната атмосфера и панорамните гледки на елитния столичен клуб, разположен на 29-тия етаж, беше идеално допълнение към празника на АДРЕС.


Където мечтите намират дом: АДРЕС на 30 години

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...