Банка ДСК и Техномаркет станаха стратегически партньориЕксперти на банката ще консултират клиенти, пазаруващи онлайн и в 46-те обекта на хипермаркета, за покупка на стоки на изплащане

В началото на април Банка ДСК и Техномаркет поставиха началото на стратегическо партньорство. Клиентите на една от най-големите вериги за черна и бяла техника в страната вече могат да се възползват от изключително изгодните условия на Банка ДСК при покупката на стоки на изплащане.

За да улеснят максимално клиентите в настоящата динамична обстановка, от Банка ДСК са осигурили възможност за изцяло онлайн кандидатстване за стоков кредит. По този начин всеки потребител може много бързо, лесно и изцяло дистанционно да получи одобрение и да си купи мечтаната техника. В допълнение, въпреки ограниченията, Банка ДСК и Техномаркет са създали условия и за всички, които желаят да получат консултация на място, на открито пред магазините на веригата за бяла и черна техника. Клиентите могат да се възползват от изгодните схеми за покупка на стоки на изплащане от Банка ДСК във всички магазини на Техномаркет в цялата страна.

„С присъствието на Банка ДСК в една от най-бързо развиващите се вериги за черна и бяла техника – Техномаркет, поставяме началото на едно обещаващо партньорство. Искрено се  надяваме, че тази инициатива ще допринесе за увеличение на удовлетвореността на нашите общи клиенти, както и за реализирането на нашата мащабна програма, да се превърнем в пазарен лидер и в сферата на стоковото кредитиране. Вярвам, че с изключително обслужване на място, гъвкави условия, иновативни продукти, опростен и дигитализиран процес с възможност и за дистанционни продажби, съвсем скоро, освен като традиционен лидер в банкирането на дребно, Банка ДСК ще се позиционира и като доверен партньор на всеки, който има желание да закупи стока на изплащане“, заяви Михаил Комитски, член на Управителния съвет и ръководител „Лизинг и стоково кредитиране“ в Банка ДСК.

„Техномаркет е веригата за черна и бяла техника и електроника в България с най-много магазини - 46 броя. А онлайн магазинът ни и мобилното ни приложение разширяват микса от възможности за пазаруване. Вярваме, че съвместното ни партньорство с Банка ДСК ще даде шанс на повече клиенти да получат възможността по достъпен начин да модернизират домовете си и стандарта си на живот“, каза Борис Захариев, изпълнителен директор на Техномаркет.

По повод старта, Техномаркет и Банка ДСК са разработили нов съвместен продукт, който се предлага за първи път на българския пазар. Банката предлага специален кредит за мобилни апарати с по-ниски месечни вноски за първите 12 месеца от заема. Всички преференциални условия и промоции на Банка ДСК, клиентите на Техномаркет могат да разгледат и прочетат в подготвените информационни материали, които са доставени във всички обекти на хипермаркета.

Допълнителна информация за Стоково кредитиране на Банка ДСК: https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/кредитиране/стоков-кредит

Допълнителна информация за Техномаркет: https://www.technomarket.bg

Вижте още: