Факторинг – средство за развитие на бизнесаЧудите ли се как може България да преодолее най-голямото предизвикателство пред икономиката – междуфирмената задлъжнялост? Искате ли да се срещнете с най-добрите специалисти във финансовия бранш и да зададете вашите въпроси?

b2b Media ви кани на второто издание на дискусията „Факторинг – средство за развитие на бизнеса“. На събитието ще имате уникалната възможност да научите повече относно най-новите тенденции на пазара на финансовите инструменти и да се срещнете с най-добрите експерти в бранша.

Ще бъдат разгледани актуалните теми за нарастващия световен пазар на факторинг услугите и възможностите за бизнеса, които той предоставя в България.

Събитието ще представи интерактивна програма от презентации и дискусионна част, в която ще имате „златна“ възможност да отправите своите въпроси и да получите индивидуални решения за вашите казуси.

Безплатно участие?

Използвайки модерните комуникационни канали на социалните мрежи, b2b Media лансира игра, която предоставя уникална възможност за безплатно участие и присъединяване към дискусията „Факторинг – средство за развитие на бизнеса“.

Събитието ще се проведе на 15 октомври 2015г. от 09:00ч. в Perform Business Center (площад Позитано 2, гр. София, семинарна зала – партер).

Как да участвам?

Трябва да споделите на вашата Facebook стена събитието “Факторинг-средство за развитие на бизнеса”. (споделянето трябва да е “публично” - видимо от всички).

https://www.facebook.com/events/1664422713804832/

Това ще ви даде правото да се регистрирате за безплатно присъствие на събитието. На web адреса - http://factoring.b2bmedia.bg/registration ще можете да потвърдите вашето участие, като в графа “Промо код” трябва да въведете линка (web адреса) на споделената публикация от вашата Facebook стена.

За форума

Второто издание на събитието „Факторингът - средство за развитие на бизнеса“ има за цел да информира компаниите и медиите какви са очакванията и тенденциите и кои са успешните факторинг решения според водещите специалисти в областта.

Организатор: b2b Media

Теми за дискусия:

По време на специализираната бизнес дискусия ще имате възможност да научите най-актуалните тенденции и специфики по темите за:

Състояние на пазара на факторинг услуги в България и по света.
Позициите на българските факторинг дружества във Факторс Чейн Интернешънъл.
За какъв тип предприятия е най–подходящ факторингът?
Риск мениджмънт при малките и средни предприятия.

Партньори:

Пощенска банка, Българската търговско промишлена палата, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, ВУЗФ, Fakti.bg, ПРЕДПРИЕМАЧ, Manifesto.bg

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.