Credissimo с две престижни бизнес наградиКомпанията спечели награди в две категории - за работодател и за teamleader

Лидерът на българския пазар за онлайн кредитиране Credissimo eлауреат на Годишните награди EmployerBrandingAwardsна списание b2bMedia. Компанията взе съответно първа и втора награда в категориите TeamLeadoftheYearи EmployeroftheYearв оспорвано състезание със 100 други кандидатури, издигнати от над 50 компании.

TeamLeadoftheYearстана Георги Руков, ръководител на отдел „Международно бизнес развитие“ в Credissimo. Плакета за второто място в най-важната категория – EmployeroftheYear, получи Биляна Христова, маркетинг директор на компанията.

„Тези награди са поредното доказателство за успешния модел на Credissimoне само като финтек компания, а и като работодател. Гордеем се, че успяваме да привлечем и запазим висококвалифицирани кадри, на които даваме възможност да се развиват на световно ниво в България, благодарение на централизирания ни модел на управление на всички международни пазари, на които оперираме“, каза Сокол Янков, CEOна Credissimo. 

 „Горда съм, че получихме признание точно в най-оспорваната категория-EmployeroftheYear. Основен фокус на компанията ни е мотивацията и развитието на служителите, защото те са в основата на успехите ни. Стартирахме кампания, насочена към спорта като средство за повишаване активността и здравето, както на нашите служители, така и на населението като цяло.  Изграждаме спортни площадки – през тази година предстои да открием четвърта поред площадка в Борисовата градина в София. За служителите си сме осигурили възможности за спортни занимания в офиса и карти за спорт“, каза Биляна Христова, маркетинг директор на компанията.   

В годините на своето развитие Credissimo е отличена и в топ 10 на компаниите за алтернативно финансиране в Европа от European Fintech Awards, като освен това има и редица награди за екосъобразната си политика за развитие, корпоративната си социална отговорност, както и множество награди за иновации и качество на услугите.През 2018 г. Credissimoе избрана за втора поредна година и за „Любима марка“ в категорията "ФинТех компании – отличие за успешната ни политика за технологични иновации, в полза на клиентите.

Вижте още: