ДЗИ представи иновативното си здравно мобилно приложение kaksi

Дигиталното решение измерва физическата активност, дава възможност за запазване на час при лекар и пази здравно досие на всеки потребител

ДЗИ представи новото си здравно мобилно приложение kaksi, което мотивира потребителите да живеят по-пълноценно и по-здравословно, като им позволява да превръщат своята изразходвана енергия в специални подаръци, бонуси, отстъпки и награди от застрахователя и широка партньорска мрежа. Дигиталното решение kaksi се отличава с редица предимства, като засича и анализира дневната активност на потребителите – стъпки, изминато разстояние, пулс, сън и още жизненоважни показатели.

Всеки, инсталирал kaksi, създава своето дигитално „Аз“, което се променя спрямо дейността му. Потребителите могат да започват и проследяват своите тренировки – kaksi отбелязва маршрута им, изминатото разстояние, денивелацията и времетраенето на физическата активност. Потребителите разчитат и на постоянен достъп до висококачествено и верифицирано съдържание в специалната секция „Новини“.

„В основата на устойчивото развитие на компаниите, част от KBC Груп, е създаването на решения, които да бъдат в полза не само на служителите и клиентите на KBC дружествата, но и на широката аудитория. Заради това създадохме kaksi – дигитално решение, което може да бъде използвано пълноценно от всички – без значение дали имат или не застрахователни решения на ДЗИ.

ДЗИ представи иновативното си здравно мобилно приложение kaksi

Чрез kaksi можем да помогнем на българите да живеят по-здравословно и по-пълноценно, като им показваме как с малки, но постоянни стъпки могат да го постигнат.“, каза Коста Чолаков, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на ДЗИ по време на официалното представяне на приложението.

Мобилното приложение разполага и с няколко функционалности, с които потребителите да се чувстват сигурни за здравето си във всеки един момент. kaksi изпраща SOS сигнал с информация за локацията и здравното досие до спешните контакти на потребителя в случай на необходимост. Друга функционалност на kaksi дава бърз и лесен достъп до здравни дигитални услуги, сред които запазване на час за преглед и възможност за онлайн преглед при лекар.

ДЗИ представи иновативното си здравно мобилно приложение kaksi

В kaksi потребителите могат да създадат и свое здравно досие – дигитален хъб, в който съхраняват на едно място информация за кръвната им група, алергиите, заболяванията и регулярния прием на лекарства, като всеки избира дали тази информация да е видима за неговите спешни контакти.

kaksi е напълно безплатно и е достъпно за потребителите на Android или iOS приложение.

Вижте още: