Младежите до 25 години стават клиенти на ОББ през мобилното приложение, без да посещават клонМладежката програма на ОББ Full Access вече е на разположение и през мобилното приложение ОББ Мобайл

Програмата Full Access e създадена да посрещне потребностите на най-младата група от настоящи и потенциални клиенти на ОББ – на възраст от 18 до 25 г., включително.

Представителите на дигиталното поколение, което живее в телефона си и добре познава и използва новите технологии, ще бъдат зарадвани с възможността да заявят банкови продукти и услуги, специално проектирани за тях, директно през мобилното банкиране.

Младежкият пакет Full Access включва разплащателна сметка в лева, без такси за откриване и месечно обслужване, безконтактна дебитна карта Mastercard® от ОББ с избор на два модерни и свежи дизайна, всичко това директно през мобилното приложение. Дебитната карта в пакета е без такса за издаване и без такса теглене на средства от банкомати на ОББ и може да бъде придружена и от атрактивен аксесоар за безконтактно плащане.

Освен Full Access младежите ще имат достъп до мобилното банкиране ОББ Мобайл, с което бързо и лесно могат да извършват операции, да получават справки по банкови сметки и карти, да плащат битови сметки, академични такси, наеми и други.

Безспорно едно от най-привлекателните попълнения в пакета е достъп до лоялната програма Bright Club на Mastercard®. Чрез нея младежите ще ползват атрактивни намаления, преференции и специални оферти в над 100 предпочитани търговски обекта в България – клубове, кафета, магазини, онлайн обекти и други.

Full Access се представя и с атрактивна механика „Доведи приятел“, с която младежите ще получават подарък от банката.

Новата реалност, която COVID-19 донесе в нашия живот, ни предизвика да преосмислим голяма част от ежедневните ни занимания, включително достъпа до банкови услуги. Още през юни предложихме възможността да станеш клиент на ОББ изцяло през мобилно

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...