Годишният финансов форум Make IT Work: Finance 2015.За трета поредна година ще се проведе Годишният финансов форум Make IT Work: Finance 2015.

Събитието ще се състои на 24 ноември 2015 г. в Хотел Балкан (бившият Шератон) и ще представи най-новите и модерни тенденциите в технологичните решенията за финансовата индустрия. Организатор е консултантската компания Balkan Services.

На конференцията традиционно се очаква присъствието над 100 професионалисти от финансовата индустрия в България. В рамките на форума гостите ще бъдат запознати с независими проучвания относно бизнеса у нас, основни факти и изводи за нивото на използване на бизнес софтуер в индустрията от изследователската агенция с 25-годишен опит CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co.

Основните теми в тазгодишното издание на Финансовия форум Make IT Work: Finance 2015 включват още актуални въпроси за финансова консолидация, бюджетиране и планиране, управление на риска, решения за застрахователния бизнес, както и развиване на нови канали за продажба. Иновативни компании, сред които ЗАД Виктория, Бони Холдинг и Balkan Technical Services, ще споделят успешни практики за реални проекти.

Вижте още: