Над 10 000 лева бяха събрани по време на Postbank Business Run 2022

Средствата ще бъдат дарени в подкрепа на дейностите на две социалнозначими каузи

В десетото издание на благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2022 се включиха рекордните 309 отбора, съставени от близо 1240 участници от компании в различни бизнес сектори. Събитието, което се проведе на територията на Бизнес Парк София, се организира от спортен клуб „Бегач“ с водещата подкрепа на Пощенска банка. Като част от инициативата се проведе и състезанието Kids Run, извършващо се от сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics, в което се включиха 50 деца на възраст от 4 до 16 г. В традиционната надпревара сред изпълнителни директори CEO Dash взеха участие 10 мениджъри от различни компании.

Както всяка година и това издание на най-големия тиймбилдинг в България Postbank Business Run 2022 се реализира в подкрепа на две социалнозначими каузи. Средствата в размер на над 10 000 лева ще подпомогнат проекта „Дневен център – място за игри, мечти и развитие“ на Фондация „За нашите деца“, насочен към деца със специфични потребности и събитието „Пара Киада“ на Сдружение Спортен клуб „Шарк“, което предоставя спорт за деца с увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло.

Победител в щафетата бе отборът SAP Top Team от компанията SAP с време от 55:49 минути. На второ място с общо време от 1:00:39 е отбор Traditional Thursday на компанията VMware. Третото място зае отборът DSK Running team с време от 1:02:36. Призът за „Най-бърз женски отбор“ бе присъден на дамския отбор SAP Tech Girls с време 1:18:25. Второто място при тях е за отбора VMware Scrambled Legs, a третото за отбор „Единствените оцелели“ от компанията DSKBank. В състезанието за изпълнителни директори и висши мениджъри CEO Dash най-бърз сред мъжете бе Йордан Гинев от компанията DigitAll, който измина разстоянието от 1 километър за 02:56 минути, а сред дамите – Марина Тодорова от „Експат Капитал“ АД с време 03:34.

Най-добрият отбор на Пощенска банка („Най-добрите“) се представи отлично, като зае 14-то място с общо време от 1:08:42. Финансовата институция се включи в състезанието с общо 20 отбора.

Над 10 000 лева бяха събрани по време на Postbank Business Run 2022

Postbank Business Run има за цел да привлече вниманието на хората към здравословния начин на живот и да провокира желанието им за победа чрез екипна работа и сътрудничество в името на благородна кауза.

Снимки от събитието може да разгледате тук (фото кредит: KrisoK Photography). Цялата информация за Postbank Business Run 2022 е достъпна на: https://sofia.businessrun.bg/

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...