ОББ създава мрежа от ипотечни центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, отвори още четири нови ипотечни центрове, които предлагат специализирана консултация на клиенти, интересуващи се от ипотечно кредитиране. Посетителите на ипотечните центрове в София, Варна, Пловдив и Бургас получават съдействие както за покупка на ново жилище, така и при кредити за рефинансиране и текущи нужди.

Новите центрове по ипотечно кредитиране на ОББ са част от банковите клонове на ул. Раковски 108, София; бул. Сливница 201, Варна; ул. Парчевич 2, Пловдив; ул. Фердинандова 2, Бургас и вече посрещат първите желаещи да се възползват от услугите им.

В обособените зони на съответния клон с ипотечен център експерти на банката по жилищно кредитиране съдействат на клиентите по време на целия процес – от първоначалното проучване при избор на нов дом и най-подходящ за него кредит до етапа на усвояване на средствата. Посетителите на центъра могат да се възползват от персонално отношение и компетентни съвети относно финансирането и процеса на кредитиране.

В допълнение интересуващите се от ипотечно кредитиране от ОББ получават индивидуална оферта на база нуждите и желанията им, включваща и доклад с конкретни имоти, които отговарят на зададения бюджет и търсене, допълнени с тяхната реална пазарна цена. Специализираната консултация, придружена с предложения за конкретни проверени имоти в продажба, е продължение на услугата, която ОББ предоставя на https://ubbforhome.bg/. На онлайн платформата ОББ осигурява достъп до информация за важни характеристики на избрания микрорайон на имота като данни за гъстотата на населението, чистотата на въздуха и демографския му профил, включително какви училища, паркове, транспортни линии има в квартала, колко банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни стоки, аптеки и т.н.

ОББ залага високи стандарти при професионалното обслужване на своите клиенти, затова с цел да им осигури леснодостъпна и специализирана консултация с експерти, ще продължи да създава и развива ипотечни центрове в цялата страна.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...