Пощенска банкаПощенска банка е сред големите победители в тазгодишното 5-то юбилейно издание на конкурса Forbes Business Awards.

На официална церемония, която се проведе късно снощи, финансовата институция бе отличена със специална награда в категорията „Иновации в банковите продукти и услуги“.

През 2015 г. Пощенска банка получи 21 награди за различни свои продукти и проекти в полза на обществото от редица национални и международни институции, сред които Европейските бизнес награди

Това отличие е поредното доказателство, че предлаганите от Пощенска банка индивидуални финансови решения за нуждите на всеки клиент правят банката предпочитана за фирмите и домакинствата.

Пощенска банкаНаградата беше връчена на г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, от Поля Александрова, редакционен директор на Атика Ева Медия Груп.

„Избрахме да сме първите на пазара, които въведоха иновативна клонова мрежа от ново поколение, създадохме специализирани центрове за малък бизнес, жилищно и корпоративно банкиране, а скоро предстои да отвори врати и първият ни център за персонално банкиране. Ние полагаме основите на банкирането на бъдещето, където банките са по-близо да гражданите и фирмите, познават ги добре и предвиждат техните нужди. Банките не са това, което бяха. За нас в Пощенска банка иновациите са ежедневен процес, а новаторството и смелите решения - наша корпоративна философия. Тази година за нас е по-специална, отбелязваме нашата 25-та годишнина и ще предложим на клиентите ни 25 юбилейни оферти за продукти и услуги“, коментира при получаването на наградата г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка.

Forbes Business Awards са ежегоден конкурс, организиран от сп. Forbes България. Целта на наградите е да насърчат добрите бизнес практики и предприемачески дух на най-иновативните, упорити и отдадени компании, които работят за доброто на обществото ни и допринасят за развитието на икономиката ни.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...