Бъдещите бизнес лидери са в днешните класни стаиОтговорният бизнес споделя максимата, че качественото образование е ключът към стабилен икономически растеж и развитие на обществото и на практика подкрепя проекти с принос към тази цел.

Единствената инициатива, която събира компании и известни личности в името на изключително важната кауза, е Благотворителният търг на звездите, стана ясно на специална пресконференция на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и фондация Заедно в час.

Двете организации поканиха всички свои съмишленици да станат част от четвъртото издание на нестандартното събитие на 25 ноември 2015 г.

Благотворителният търг на звездите е нестандартно за България събитие, което дава безпрецедентна възможност на компаниите да наддават за два часа от времето на известни личности и така да подпомогнат мисията на Заедно в час всяко дете у нас да има достъп до качествено образование.

Сред звездите, привлечени за каузата тази година, са едни от най-известните и вдъхновяващи личности у нас – предприемачите Васил Терзиев и Светозар Георгиев („Telerik”) и Драгомир Кузов („Drag”); поп изпълнителите Поли Генова, група Остава, Белослава и Хилда Казасян; цигуларят Веско Панталеев-Ешкенази; спортните шампиони Ивет Лалова, Стефка Костадинова, Боян Петров и Сани Жекова; актьорът Ненчо Балабанов; фотографите Галя Йотова и Виктор Чучков. Те ще дарят два часа от времето си, за да мотивират със своя талант, знания и умения екипите на компаниите, предложили най-висока цена по време на търга.

Благотворителният търг на звездите 2015 е на 25 ноември 2015 г., сряда, от 19,00 часа в хотел „Хилтън". За регистрация и още информация: www.bblf.bg.

Вижте още: