Българската платформа за организиранеБългарската платформа за регистрации и продажба на билети за събития Weemss, отбеляза първия си рожден ден този юли.
За една година специализираният софтуер достигна четирицифрен брой потребители. Зад значителния растеж стои фактът, че Weemss дава несравнимо повече свобода и независимост на организаторите на всякакъв тип събития - от големи международни конгреси и концерти, до малки партита и обучителни курсове.

Oрганизациите най-често посочват функцията да получават парите си на момента и директно в своите сметки като основна причина да изберат Weemss. Други ключови аспекти на продукта са пряката комуникация между организатор и клиент, лесна интеграция на регистрационната форма на събитието, както и множеството възможности за увеличаване на продажбите, предлагани от софтуера.

Weemss е лидер на българския пазар. Сред клиентите на софтуера в страната се открояват имената на BNP Paribas, Интер Експо Център, Web and Events, Happy Woman academy на Наталия Кобилкина, Siteground, MediaMixx, ON! Fest, и Автокино.


Българската платформа за организиранеWeemss предлага на организаторите на събития в България пълна локализация - автоматичен превод на регистрационния процес на български, поддръжка на български лев, приемане на плащания чрез кредитна или дебитна карта, ePay, EasyPay, B-pay, по банков път, и дори създаване на собствен метод.

“Нашият екип е твърдо решен да направи Weemss водещо име не само в България, но и на световния пазар. Вярваме, че ключът към това са максимална независимост за организаторите, както и високото ниво на сигурност, което гарантира нашият продукт” заяви Ованес Ованесян, съосновател на Weemss.

Организаторите на събития могат да се регистрират бързо и лесно на weemss.com. Софуерът е безплатен за безплатни събития, а при платени събития има такса в размер на 2.5% от цената на регистрацията, която се прилага само след продажба.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...