Deichmann представя актуалната си колекция Пролет/Лято 2022

Най-накрая отново можем да си кажем спокойно: „Излез, виж се с приятелите си и се наслаждавай на топлите слънчеви лъчи!“ След доста дълга „стайлинг-пауза“, можем да се върнем към шика. „We‘re ready for life and ready to show it!“ - под това мото и с новата си пролетно-лятна колекция, Deichmann отново предлага богат избор на тренди модели, които се грижат за доброто ни настроение.

Белите сникъри, независимо от сезона, запазват челни позиции, плътно следвани от лоуфърите, които пък са желани както за грубовата и небрежна визия, така и в елегантен и препи-стил. За горещите дни са подходящи равните сандали, екстравагантните трекинг и Combat-модели с груби подметки с грайфер, платформите, удобните и елегантни чехли.

Женствените сандали на висок ток придават блясък на летния стил и създават празнично настроение. Меките нюанси на сорбето като нежно розе или лавандула се съчетават с бебешко синьо или маслено зелено, а в класическия цветови спектър челни позиции до лятното бяло заемат кафеникавият коняк и черното.

Сникърите продължават да бъдат всеобщи любимци и желан аксесоар, независимо от повода. Дали като ретро-класика или в модерен спортен стил, те остават абсолютен фаворит с изчистената си бяла визия.

По привлекателност лоуфърите се нареждат на челно място в лятната мода. Един небрежно-елегантен ежедневен стил, който се проявява едновременно в изискана препи-визия с тънка подметка, но и с по-грубоват облик с масивни подметки с грайфер.

Новите проветриви и леки равни сандали са вдъхновени от трекинг и combat-стиловете. Появяват се в актуалните пастелни цветове - лавандула и бебешко синьо и често са декорирани с бляскави апликации.

Топ тренд този сезон са стилните и удобни чехли. Разнообразието е безкрайно – от рубоват стил до елегантни модели, със супер тънка подметка и красиви декорации с верижки. Пълният релакс за ходилата е гарантиран!

Новите тренди чанти този сезон започват с мини-моделите за телефон, минават през елегантните Nano-bags - разбира се, в модерни цветове като бебешко синьо или фуксия и достигат до шикозните ХL клъчове и обемните платнени шопъри.

Тези и много други летни тенденции и модели можете да откриете сега в онлайн магазина на Deichmann на www.deichmann.com, както и във филиалите в цялата страна! Следете и профилите ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни предложения!

Deichmann представя актуалната си колекция Пролет/Лято 2022Deichmann представя актуалната си колекция Пролет/Лято 2022


Deichmann представя актуалната си колекция Пролет/Лято 2022

Deichmann представя актуалната си колекция Пролет/Лято 2022

 

 

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...