DEVIN Минерална пуска нови бутилки специално за ресторантьорския бранш
Най-новите попълнения в семейството на DEVIN Минерална – DEVIN Минерална от 0,4 л и 1,2 л и DEVIN Air от 0,33 л – направиха своя дебют на едни от най-престижните награди в ресторантьорския бранш. Новите изящни бутилки бяха представени на церемонията, на която присъстваха собствениците на някои от най-известните ресторанти в България. Те са създадени специално за консумация в ресторанти и кафенета и допълват портфолиото на бранда в посока консумация в заведения. Произведени са от 100% рециклируема пластмаса съгласно всички изисквания на компанията.
 
В новите бутилки ще намерите любимата на всички DEVIN Минерална – нискоминерализирана, природно алкална вода от сърцето на Родопите. Концепцията, вдъхновила новаторския дизайн, може да се обобщи като „удоволствието на това да бъдеш тук и сега“. DEVIN Минерална идеално се вписва в нея като естествено допълнение за най-ценните моменти, прекарани с любими хора.
 
Второто ново попълнение в семейството на DEVIN Минерална е новата 100% рециклируема бутилка DEVIN Air, също предназначена да подсили удоволствието от това да бъдеш тук и сега и да се наслаждаваш на споделени моменти на любимите си места. Нискоминерализираната вода DEVIN, известна с уникалната си комбинация от минерали, е допълнена с фина газировка от естествен източник – най-доброто, което природата може да предложи. Сега тя е и с по-силна газировка за още по-плътен и освежаващ вкус.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...