Дигитализация и глобален екип донесоха на Мусала Софт наградата „Employer Brand Leader“

Софтуерната компания Мусала Софт е победител в категория „Employer Brand Leader“ на годишните награди Employer Branding Awards 2023, организирани от B2B Media. Компанията е наградена за цялостната си стратегия за дигитална трансформация, бизнес решения базирани на данни, както и за глобализацията и многообразието в екипите си през изминалата година.

„Перспективата за многообразието, индивидуалността и екипността на хората е част от стратегията ни и е вплетена във визията и работата на управленския екип през отделите с основен фокус хора – подбор, развитие, грижа, през тимовете изпълняващи иновативни проекти за клиентите ни до финанси и счетоводство.


Дигиталната трансформация на Мусала е процес, който не започва и не приключва сега. През етап 2022 успяхме едновременно да надградим инфраструктурата си, да я направим по-интегрирана процесно и софтуерно, да се подготвим за абсолютно непредвидимата 2023, да постигнем повече от планирания 20% ръст.“ – споделя Елена Маринова, президент на Мусала Софт.

Наградата е отражение на градените всекидневно корпоративна култура, стабилна и сигурна инфраструктура, открита и високоефективна комуникация, които създават комфорт за изпълнение на сложни географски дистрибутирани проекти. Паралелен фокус е непрекъснатото развитие на грижата и развитието на хората, процесни и бизнес практики - в унисон с ценностите на Мусала Софт и една крачка пред глобалната динамика.

Вижте още: