„Есте Клиник Бюти“ открива нов център в СофияПопулярният естетичен дерматолог д-р Радина Денкова ще открие втора клиника за естетична и здравна дерматология в центъра на София, където ще представи нова линия от процедури и иновативни методи за разкрасяване на лице и тяло.

В края на месец октомври 2015г. стартира работа вторият "Есте клиник Бюти" център на ул."Оборище" № 10. 

Сред тишината на една от най-старите и аристократичните улици клиентите ще получат пет звездно обслужване, ще се радват на професионални консултации и терапии и всичко това при пълна дискретност, увериха от мениджмънта на Есте Клиник Бюти. Високото качество на работа ще бъде съобразено с новите изисквания, които налага естетичната дерматология в световен мащаб.

Досегашните и нови пациенти на д-р Радина Денкова ще имат възможността да се възползват от нови апарати и методи в областта на дерматологичните заболявания, естетични неоперативни терапии за лице и тяло, както и специализирани консултации.

Планът за развитие на Есте клиник Бюти на "Оборище" 10 включва и реализация на идеята за направа на Академия за талантливи и млади кадри в областта на естетичната дерматология, които ще могат да се срещнат и да почерпят опит лично от д-р Радина Денкова.

"Есте клиник Бюти" е познат бранд още от 2006 та година, развитието му се дължи не само на безопасните и умели техники на работа, но и на високата оценка от страна на пациентите.

С откриването на новата клиника д-р Радина Денкова се надява да помогне на повече хора да се справят със своите дерматологични заболявания, както и на други да открият и запазят своята характерна красота.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...