ИКЕА изтегля превантивно кафеварка за еспресо METALLISK 0,4 литра

ИКЕА започва превантивно изтегляне на кафеварка за еспресо METALLISK 0,4 литра с предпазен вентил от неръждаема стомана и дата на производство (код) между 2040 и 2204 (година, седмица).

Приканваме всички потребители, които имат посочената кафеварка METALLISK 0,4 литра с предпазен вентил от неръждаема стомана, предназначена за котлон, да преустановят употребата ѝ и да се свържат с ИКЕА за възстановяване на пълната ѝ стойност.

Основният ни приоритет в ИКЕА е безопасността и качеството на продуктите, които предлагаме. Поради вероятност от избухване по време на употреба, изтегляме кафеварката за еспресо METALLISK 0,4 литра за котлон. Рискът се е появил след направена промяна в материала и конструкцията на предпазния вентил от неръждаема стомана (сребрист или сив на цвят) на кафеварката. Отзоваването засяга само продуктите с код на производство между 2040 и 2204 (година, седмица), който е видим на дъното на продукта.
Благодарим на потребителите за тяхното разбиране.

Повече информация можете да получите от Петя Геджева, Account Executive, Параграф 42 или на страницата www.IKEA.bg .

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.