Кажи „ДА“ на ежедневните предзвикателства с новата серия вкусове на DEVIN Mineral & Vitamins

Лидерът на пазара на бутилирана вода в България „Девин“ ЕАД обогатява продуктовата серия под бранда DEVIN Mineral & Vitamins. Като отговор на растящата нужда на потребителите да засилят имунния отговор на тялото и възможността да подобрят настроението и жизнеността си, на пазара вече са и новите напитки, обединени в серията Vitality. Те съчетават познатата нискоминерализирана вода DEVIN с витамин В6, кофеин и гуарана, в два нови вкуса: ябълка с киви и манго с ананас.

Предназначени за ежедневието на всички, които чувстват тежестта на ежедневните предизвикателства, търсят решение за повишаване на жизнения тонус и работят за повишаването на ефективността и поддържането на фокус през целия ден. Серията Vitality отговаря на търсенето на потребителите, които държат на доброто настроение и оптималния баланс между функционалност и освежаващ вкус. Без изкуствени оцветители, с малко калории и завладаващи сетивата плодови вкусове, серията предоставя алтернатива на съществуващите безалкохолни напитки на пазара. В комбинация с това, наличието на гуарана и кофеин превръща продукта в желана добавка към ежедневния ни режим, с която да събудим сетивата и да кажем „ДА“ на жизнеността. Една бутилка DEVIN Mineral & Vitamins осигурява 30% от препоръчителния дневен прием на витамин В6 и 16 мг кофеин.

„Иновацията DEVIN Mineral & Vitamins разшири категорията на минерална вода в България, спомагайки за здравословен начин на живот по един вълнуващ за потребителите начин. Серията DEVIN Mineral & Vitamins отговаря на променящите се изисквания на българските потребители и дава право на избор за утоляване на жаждата, като същевременно се грижи за ума и тялото“, казва Радостина Гарибска, бранд мениджър на DEVIN Минерална.

Кажи „ДА“ на ежедневните предзвикателства с новата серия вкусове на DEVIN Mineral & Vitamins

Продуктите от серията DEVIN Mineral & Vitamins са единствените у нас с българска натурална минерална вода и без изкуствени оцветители. Те съчетават уникалните качества на дълбочинната термална вода, извлякла минерали от 9 вида скали и ползите от мета-силициевата киселина, характерни за минерална вода DEVIN, с витамини от групата B, които имат важна роля за поддържането на нервната система, кожата и клетъчния метаболизъм. В комбинация с наличието на екстракт от гуарана и кофеин в новите продукти Vitality, серията се превръща в естествен спътник за ежедневието на всички, които търсят намаляването на общата умора и повишаване на жизнеността за да кажат ДА на всяко ежедневно предизвикателство.

Серията DEVIN Mineral & Vitamins вече включва шест освежаващи вкуса, разделени в три серии:

•​Immunity (в помощ на имунитета): включва вкусовете Ягода & Мента и Череша & Роза, със стевия, витамини от групата В, цинк и селен, които допринасят за хормалната функция на имунната система

•​Mood uplift (за отлично настроение): вкусовете са Кокос & Ананас и Тропическа Праскова, с ниацин (вит. В3) и биотин (вит. В7), които допринасят за нормалната функция на нервната система и психичното здраве.

•​Vitality (за повече енергия): вкусовете са Ябълка & Киви и Манго & Ананас, с витамин В6, които допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, кофеин и гуарана.

Както всички продукти на компанията, DEVIN Mineral & Vitamins са 100% неутрални по отношение на климата (т.е. всички емисии от целия жизнен цикъл на продукта са неутрализирани) и са в 100% рециклируема опаковка, включително капачката и етикета.

Кажи „ДА“ на ежедневните предзвикателства с новата серия вкусове на DEVIN Mineral & Vitamins


Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...