Професионалният отбор по хокей на лед Florida Panthers се включва в програмата #TeamUp на Acronis

Професионалният отбор по хокей на лед Florida Panthers с гордост се включви в програмата #TeamUp на Acronis – ексклузивно предложение на глобалния лидер в киберзащитата в работата му със спортни екипи от световно ниво, за да осигури безопасност на техните данни и да гарантира, че са #CyberFit. Florida Panthers ще интегрира системата за възстановяване от сривове, за да гарантира пълно възстановяване на данните и минимални щети в случай на кибератака.„Развълнувани сме да си партнираме с Acronis – иновативен лидер в индустрията за възстановяване на данни“, каза главният директор по приходите на Florida Partners, Шон Торнтън. „Очакваме с нетърпение успешното партньорство чрез най-добрата защита на данните, внедрена в нашата организация.“

Спортни екипи от цял свят избират Acronis Cyber Protect – иновативно решение, подсилено с машинен интелект, което интегрира защита на данните и киберсигурност, предпазва от кибератаки, минимизира щетите и помага на екипите да избегнат непланирано прекъсване на работните процеси. Acronis комбинира автоматизация и интеграция, за да осигурява превенция, засичане, реагиране, възстановяване и анализи, необходими за обезопасяване на всички работни процеси.

Киберзащитата, предоставяна от Acronis, осигурява услуги за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS), необходими за защитата на модерния спорт. Успоредно с това Acronis Cyber Protect предлага и пълно възстановяване на данните с поддръжка на облачни VPN връзки, персонализирани шаблони за възстановяване, индивидуално изготвени DNS конфигурации и още много – за да гарантира, че данните на спортните екипи са годни за възстановяване, без значение какво се случва.

Пат Хърли, вицепрезидент и генерален мениджър на Acronis за Северна и Южна Америка, каза: „Florida Panthers са не само ценно допълнение към програмата #TeamUp на Acronis. Те са уважавана организация в общността на Южна Флорида. Извън леда техните лидери подкрепят бъдещите поколения и защитават онези, които са служили на обществото в миналото. Затова ние сме развълнувани да им предоставим услугите си за възстановяване след аварии.“

Локалният технологичен партньор на Acronis LAN Infotech е създадена, за да промени ИТ общността във Флорида. Те помагат на клиентите да постигнат успех и да развият бизнеса си. Правят това, като предоставят на потребителите най-удачната технология, за да улеснят работата и да помогнат на служителите да бъдат по-продуктивни. LAN Infotech вярва, че технологията трябва да бъде лесна за използване и да се превръща с лекота във „втора природа”. Техните услуги са разработени така, че да отговарят на нуждите на малкия и среден бизнес.

„Целият екип на LAN Infotech е развълнуван да подкрепи Florida Panthers в тяхното пътешествие за гарантиране на сигурност/възстановяване след бедствие,“ каза президентът и главен изпълнителен директор на LAN Infotech Майкъл Голдщайн. „Като дългогодишен притежател на сезонен билет за Florida Panthers за мен е чест да работим с Acronis заедно с организацията”.

Инициативата на Acronis #TeamUp е отворена за всички доставчици на услуги, които търсят иновативни начини да развият бизнеса си с Acronis и да навлязат във вълнуващия свят на спортния маркетинг. Всички участници в това партньорство ще се насладят на събития и маркетингови активи като луксозни екипи, сезонни абонаментни билети, възможности за наемане на съоръжения вyw FLA Live Area, представяне в социални медии, LED брандиране и рекламиране и др.

За да научите повече за програмата Acronis #TeamUp Program, моля, посетете: https://www.acronis.com/en-us/lp/msp-sports/.

Вижте още: