„R&M България Производство“ завоюва първо място на бизнес наградите на b2b Media

Признанието е за стажантската програма  „Инженерна академия“

R&M България Производство“ спечели първото място на годишните бизнес награди на b2b Media в категорията „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“. Отличието е присъдено за третото издание на стажантската програма „Инженерна академия“. Компанията е част от швейцарската група R&M, световен лидер в цялостните решения за висококачествени комуникационни мрежи, а заводът в София е тясно специализиран в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти.

Едногодишната стажантска програма „Инженерна академия“ предлага на бъдещите инженери изключителна възможност за придобиване на първоначален професионален опит в международна компания, водеща в бранша. Програмата датира от 2019 г. и се провежда в производствената база на „R&M България Производство“ в София.

„По своя замисъл стажантската програма е устойчива инвестиция в развитието на младите инженерни таланти в България, както и за задържането им у нас, и се явява израз на ценностите на компанията за отговорност, грижа и лидерство на локално и глобално ниво“, посочва Станка Стоянова, директор на отдел „Човешки ресурси“ в „R&M България Производство“. “Основна заслуга за успеха на академията имат експертите, които влизат в ролята на ментори.

Във всеки модул стажантите работят по индивидуална програма заедно с менторите, които ги напътстват и оценяват“, добавя тя.

„Инженерна академия“ 2021-2022 привлече завършили трета година в университет (инженерна специалност) или току-що дипломирани инженери. Петте модула на обучение се проведоха в ключови за „R&M България Производство“ отдели (Производство, Локален инженеринг, Качество, Глобален инженеринг и оперативно подпомагане и Развоен център). Разработваха се казуси по реални проекти.

Младите хора се обучаваха със срочен трудов договор за период от 1 година с пълни осигуровки и мотивиращо възнаграждение. Стажът приключи с връчване на сертификат и възможност за назначаване на работа в компанията.

„Инженерна академия“ ще се проведе и тази година като кандидатстването вече стартира. Краен срок на кандидатстване – 01. 08. 2022 г.

За да кандидатствате, последвайте линка https://www.jobs.bg/job/6363794 или изпратите актуално CV на английски език на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като опишете Вашите цели и очаквания от стажантската програма.

Повече информация за изискванията за прием в Инженерната академия може да получите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и на тел. +359 878 52 00 12.

Вижте още: