Румина Николова става управляващ директор на рекламна агенция The Smarts

Румина Николова става управляващ директор на рекламна агенция The Smarts. На тази позиция тя ще отговаря за цялостното оперативно ръководство на творческата агенция. С дългогодишния си опит Румина ще съдейства активно за реализиране на стратегическите цели и вземането на ключови решения за обслужването на клиентите, управлението на екипите и развитието на бизнеса.


Основателите на рекламната агенция Гергана Иванова и Радослав Бимбалов ще оглавят борда на директорите на The Smarts Group и ще подпомагат развитието и на останалите агенции в комуникационната група – Paragraph 42, IQ media, Shoot.

„Румина е с нас вече над 10 години – време, в което тя бе съществена част от успехите на The Smarts, изкачвайки стъпалата от акаунт мениджър до директор „Връзки с клиенти“. Вярваме, че тя е човекът, на когото можем да поверим по-нататъшното развитие на творческата агенция“, споделя Гергана Иванова, партньор в The Smarts.

„Със своята енергия, креативност и идеи Румина се наложи като естествен лидер на екипите, които ръководеше до момента. Заедно със страхотните хора, които застават зад нея, това е предпоставка за много успешни проекти в бъдеще“, допълва Радослав Бимбалов, партньор в The Smarts.

Румина Николова е специалист с над 13 години опит в сферата на рекламата, с фокус върху изграждането на дългосрочни взаимоотношения с клиентите. От 2012 г. тя е част от екипа на The Smarts, където работи за десетки награждавани кампании на едни от най-големите международни и локални брандове на пазара, сред които: Mtel (A1), IKEA, UniCredit Bulbank, Ariana, BILLA, Nestle PURINA, Mall Plovdiv.

Притежава редица квалификации, свързани с управление на рекламни кампании, изграждане и прилагане на ефективни комуникационни стратегии за различни сфери на бизнеса. Притежава бакалавърска степен по „Тюркология“ и магистърска по „Връзки с обществеността“ от СУ „Св. Климент Охридски“.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...