Световноизвестни специалисти споделят опит по време на тазгодишната конференция „Ден на Кеймбридж“ в София

Регистрацията за събитието е отворена от днес

На 4 юни в София ще се състои традиционната конференция „Ден на Кеймбридж“ – най-голямото събитие за преподаватели по английски език у нас. Събитието се организира за поредна година от издателство Клет България, в качеството му на изключителен представител на „Кеймбридж юнивърсити прес“ за България. Всеки желаещ може да заяви участие чрез регистрационната форма тук.

Програмата на събитието включва поредица семинари от специални световноизвестни гости, които ще споделят ценни съвети и практики на родните преподаватели по английски език. Известният пленарен лектор на множество международни конференции Хърбърт Пухта, преподавателят Джон Макнийл, към момента работещ в „Кеймбридж юнивърсити прес“ и консултантът и обучител Стефани Даймънд-Баир ще представят сесиите.

По традиция по време на конференцията ще бъдат наградени победителите в националното състезание по английски език KGL 2022 и учениците на челни позиции в художествено-музикалното състезание на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България.

„С удоволствие каним всички професионалисти в английския език на тазгодишната конференция „Ден на Кеймбридж“, където ще имат възможност да обменят опит и да научат нови практики и похвати в преподаването на езика от световноизвестни специалисти. Радостни сме, че тази година имаме възможност да се съберем на живо в този ден и вярвам, че това събитие има голям принос за постигането на все по-големи постижения и признание за страната ни в тази сфера“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Денят на Кеймбридж се провежда за 16-а поредна година у нас, като събира редица преподаватели по английски език от страната. Ежегодно по време на конференцията специални гости представят изключително полезни и интересни семинари, вдъхновяват аудиторията с нови идеи и ентусиазъм за преподавателската работа. Събитието дава възможност на ученици, учители и приятели на английския език заедно да отпразнуват своите професионални постижения.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...