Tapo печели наградата за най-иновативно приложение за интелигентен дом на Network X Awards 2023

Tapo има удоволствието да обяви определянето си за най-иновативно приложение за интелигентен дом на Network X Awards 2023 - водещо събитие, посочващо лидерите в телеком индустрията. Събитието се проведе от 24 - 26 октомври в Paris Expo Porte de Versailles, сред лекторите бяха световно признати експерти, а сред изложителите – компании лидери в бранша.

С 13 милиона глобални потребители, Tapo предлага надеждни интелигентни домашни устройства, подчертавайки мотото си за умно, сигурно и лесно. На пазара на иновативни уреди Tapo може да се похвали с разнообразна продуктова линия: интелигентни щепсели, камери, крушки, ленти, хъбове, сензори, превключватели и прахосмукачки-роботи. Компанията непрекъснато разработва нови решения, които да подобряват качеството и да имат по-широки продуктови предложения.

Като носител на наградата за най-иновативно приложение за интелигентен дом, Tapo е отдаден на иновациите и създаването на повече стойност за своите клиенти и партньори. Чрез разработването на сертифицирани от Matter продукти, приложението Tapo for Pad и Tapo Open API, брандът оптимизира потребителското изживяване и позволява повече сътрудничество.

Отдаден на напредъка в индустрията, Tapo е един от ранните потребители на протокола Matter. 25 продукта на Tapo, сертифицирани от CSA, поддържат Matter и са съвместими с основните членове на CSA като Apple, Google, Samsung и Amazon. Matter гарантира, че смарт устройствата са многофункционални, контролирани от различни платформи, реагират по-бързо и остават оперативни офлайн, повишавайки сигурността и надеждността на дома.

Възприемайки бъдещето на иновациите за интелигентен дом, Tapo пуска приложението Tapo for Pad, за да предостави на потребителите по-добро изживяване. Със Smart Home Manager е удобно да визуализирате, преглеждате и управлявате интелигентни домашни устройства в едно приложение на по-голям екран.

Приложението Tapo за таблет все още не е достъпно.

Гледането на множество камери на живо за цялостна домашна сигурност вече е възможно.

С иновативното 3D табло за управление потребителите могат да изградят 3D интелигентна карта на дома, която симулира оформлението на техния истински дом и визуализира техните интелигентни домашни устройства за по-интуитивно управление на дома им.

За да задоволи по-добре нуждите на партньорите, Tapo Open API дава възможност за достъп до управление и контрол на устройствата на акаунта от разстояние през облака или с предоставения SDK. Това означава, че крайните потребители могат директно да контролират своите устройства Tapo в приложения и платформи на партньори, което осигурява максимална гъвкавост за интегриране на продуктите на Tapo с предложенията на партньорите. С решение от облак към облак, след свързване на облака на партньор с облака на TP-Link, потребителите могат да имат достъп и да контролират Tapo устройствата, регистрирани в облака на TP-Link, чрез извикване на предоставените API. С решение за интегриране на облак и приложения, партньорите могат да интегрират API SDK на Tapo в своите приложения. Потребителите могат също директно да настройват, управляват и контролират Tapo устройства в приложението.

За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на Tapo https://www.tapo.com/bg/.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...