ТехноЛогика обяви новото си официалното партньорство с DassaultЕдна от най-големите български технологични компании ТехноЛогика обяви новото си официалното партньорство със световния лидер в сферата на интегрираните софтуерни решения за инженерно проектиране Dassault Systèmes (3DS).

ТехноЛогика е официален представител на Dassault за българския пазар и има правото да разпространява пълната гама от продукти на международната компания, в чието портфолио са включени системите CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA, EXALEAD, 3DVIA, SOLIDWORKS и др.

Софтуерът на 3DS снабдява фирмите с изчерпателен набор от средства за създаване и развитие на техните продукти в пълния им технологичен цикъл – от идейния проект, през цялостния процес на екипно проектиране, надеждни симулации на поведението им в реални условия, до генерирането на пълната информация за производство и неограничени възможности за развитие на следващи версии.

“Продуктите на Dassault Systèmes спомагат за лесното и бързо разработване на иновативни проекти, което специалистите в индустриите оценяват като все по-голямо предизвикателство. Това е забележителна и отворена за надграждане платформа, която предлага богатство от функционалности и възможности за усъвършенстване, надминаващи очакванията на българските инженери”, каза собственикът и изпълнителен директор на ТехноЛогика Огнян Траянов на специално събитие за представяне на партньорството в сряда.

Според Ели Бойкис, регионален търговски мениджър на Dassault Systèmes за Балканите, Гърция, Израел и Турция, в момента тече силна трансформация на световните пазари по отношение на иновациите. “Ние вярваме, че ТехноЛогика е точно компания, която носи духа на тази трансформация в България”, категоричен бе Бойкис.

По време на събитието на живо бяха представени възможностите на платформата 3DEXPERIENCE. “Различните решения на Dassault се използват у нас от компании в автомобилната, минната и отбранителната индустрия, енергетиката, корабостроенето, както и творческата индустрия за компютърна анимация. Често платформата се употребява и за работата на по-малки производители”, подчерта Чавдар Георгиев, директор на Dassault Systèmes България.

ТехноЛогика обяви новото си официалното партньорство с DassaultОт 1998 година ДиТра, CAD/CAM център на ТехноЛогика, е официален представител на DS SOLIDWORKS Corp., част от Dassault Systemes. ДиТра традиционно е сред отличаваните партньори на решението, а през 2015 г. получи наградата “SOLIDWORKS Club 100%”. Тя се връчва на фирмите, изпълнили всичките си продуктови цели за предходната календарна година, като през 2015 г. ДиТра единствена от представителите на EuroMed региона успя да постигне това.

ТехноЛогика е водеща българска софтуерна компания, която от 1990 г. развива комплексна дейност в сферата на информационните технологии: внедряване на информационни системи, разработка на софтуер, консултантски услуги и специализирано обучение. Компанията е „Платинен партньор” на Oracle и „Златен партньор” на Microsoft, а от 1996 г. се занимава с 3D принтиране и е партньор на Stratasys.

Учебният център на ТехноЛогика е с 21-годишна история и е оторизиран учебен център на Oracle, Международния институт за бизнес анализ (IIBA®) и Института за управление на проекти (PMI®).

Dassault Systèmes предоставя на бизнеса и хората виртуални решения, за да спомогне създаването на устойчиви иновации. Водещите световни решения, които предлага компанията трансформират начина, по който се проектират, произвеждат и поддържат продукти в над 10 индустрии. Интегрираните софтуерни продукти на 3DS насърчават социалните иновации, разширяването на възможностите виртуалния свят да подобри реалния свят.

Можете да видиете видео на решенията, които се предлагат от Dassault Systèmes на YouTube канала на ТехноЛогика.

Вижте още: