Веселина Стайкова ще отговаря за човешките ресурси на Монделийз Интернешънъл в България

От 1 януари, Веселина Стайкова разширява сферата на своите отговорности, поемайки управлението на човешките ресурси на Монделийз Интернешънъл в България. Тези отговорности включват търговската организация - Монделийз България ЕООД, както и производствените единици на компанията - Монделийз Продъкшън (заводите в Казичене и гр. Своге).

На новата си позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитие на човешкия капитал в българското подразделение на Монделийз Интернешънъл, както и за утвърждаването на работодателската марка на компанията в страната.

Веселина има богат опит от над 18 години в областта на развитието и управлението на човешките ресурси, от които част са в сектора на "Бързооборотните стоки". Присъединява се към екипа на Монделийз България през 2019 г. като мениджър "Човешки ресурси - Търговска функция", след предходен опит в екипа на "Каменица" АД. През професионалната си кариера е заемала различни позиции като Бизнес партньор "Човешки ресурси – Търговска и поддържаща функции" и мениджър "Привличане на таланти". Тя също така притежава ценен опит в сектор "Логистика“ , била е част от стратегически партньорства и проекти в различни бизнес сфери.

Веселина е магистър по "Психология" от СУ "Св. Климент Охридски" и магистър "Управление на човешките ресурси" в съвместна програма на Нов български университет и Open University. Член е на Българската асоциация за управление на хора.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...