„Активиране на ресурсите на пазара на труда“ е основната тема на международната HR конференция на БАУХАктивиране на ресурсите на пазара на труда“ е основната тема на предстоящата международна HRконференция, която Българска асоциация за управление на хора организира на 30 и 31 май в Боровец.

В програмата на събитието са включени лектори от различни индустрии, които ще дадат отговор на няколко основни въпроса: промяната в HRфункцията и новите роли на професионалистите в сферата, съобразено с динамиката на бизнеса; новите канали за привличане на кандидати; кои са предизвикателствата, пред които сме изправени една година след въвеждането на Регламента за защита на личните данни, вкл. как да ги преодолеем; как да развиваме специалистите, от които имаме нужда, вътре в компанията и/или в партньорство с образователни институции; привличане на кандидати с позитивни фирмени практики и как да активираме нишовите резерви на пазара на труда.

Основни лектори на събитието са Том Хаак, директор на HR Trend Institute; Иван Нейков, Балкански институт за труда и социалната политика  и доц. Ралица Ганева от СУ "Св. Климент Охридски", анализатор на пазара на труда и участник в проекта на МТСП за анализ на бъдещия пазар на труда в България към 2032 г. 

Крайният срок за ранни записвания е 10 май – подробности може да намерите ТУК.

 

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...