altA.B.C. Communications Group и Уорън Райан представят най-новия си съвместен проект в България - "До Върха" или Как да постигнем равновесие между кариерата и личния живот и да бъдем еднакво успешни навсякъде.

Уорън Райан е носител на наградата Back to Black към  БАФТА ( BAFTA ), връчена му от британската академия за филмово и телевизионно изкуство.

Той обучава хиляди хора в сферата на личностното и емоционално израстване. Има повече от 80 хиляди последователи в социалните мрежи, снима филми и води десетки лекции из цяла Великобритания. Следващите му изяви са в Ню Йорк, Абу Даби, Ангора.

Новият проект на Уорън стартира през декември по ITV UK. Там лектори ще бъдат известни лидери в бизнеса, един от които ще е именно Анна Ярамбойкова.

Тя е мениджър продажби  и изпълнителен директор на A.B.C. Communications Group UK Разработва планове за бизнес проекти на стартиращи компании, банки и ритейл компании.

Провежда индивидуални програми за постигане на целите и бизнес развитие на Острова.

Анна попада в Лондон преди девет години.

Тя разработва стратегии в продажбите и отделно консултира няколко англииски банки и корпорации. Една от тях е модният магнат Гучи (Gucci).

Уверена в себе си и възможностите си, Анна започва да се интересува по-подробно от връзката между личността и професионалния успех. Посещава редица мероприятия по тази тема и се запознава с някои от най- актуалните лайф - коуч лектори на Великобритания.

Елизабет Харди, пряк мениджър на Анна на последната й длъжност в лондонското сити споделя за нея - "Ако искате компанията ви да повиши приходите си от 0 на 7% само за първото тримесечие - наемете Анна, тя знае тайната".

Анна очаква с нетърпение срещата си с Джордан Белфорт ( Jordan Belfort) в Ню Йорк през Март, където е една от 10 те селектирани участници в негов семинар.

Анна създава A.B.C. Communications Group в партньорство с колежката си от университета Боряна, която в момента живее в Истанбул и развива ПР и маркетинга към фирмата.

"До върха" - Гранд Хотел София, 25 ноември, 18.30 часа.
Билети в мрежата на Тикет Про, или натиснете тук : http://goo.gl/sQiZjP

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...