LUXURY Property AWARDS 2015Столична община, Челопеч и Мирково с призове с благоустройство и инвестиции

Индустриалните сгради вече са напълно конкурентни в луксозното строителство, става ясно от номинациите за годишните награди LUXURY Property AWARDS 2015, които ще бъдат връчени тази вечер в хотел РАМАДА. Бараж Груп получи номинация за луксозната индустриална сграда сервизен център и шоурум "Мегатрон". Сред кандидатите е и фирмата Филто-С, специализирана във високо строителство, продажба и управление на жилищни, административни, производствени и болнични сгради. Бизнес и офис строителството също залага на лукса - пример за това е компания Арт Е Строй, с нейните проекти в район Лозенец, сред които и офис център Сребърна.

По традиция жилищното строителство е водещо в луксозния сегмент, като начело са строителните компании в София и във Варна. Сред номинираните е един от лидерите в луксозното ни строителство - фирма Бигла 3 с най-новия й  проект - жилищна сграда „ИЗГРЕВ“ в София, която съчетава уют, комфорт, функционалност и красива архитектурна линия. Морската столица Варна представя в конкурса с премиум-клас в жилищното строителство - комплекс „Evergreen”. С луксозен идеен проект за жилищна сграда в Студентски град получи номинация и  фирма Ню Билдинг пропърти.  В номинациите попада и реновираният луксозен ресторант Villa Victoria, който се намира на мястото на легендарния ресторант Ловен парк в София.

LUXURY Property AWARDS 2015Малки и големи общини също получиха номинации от годишната церемония LUXURY Property AWARDS 2015 за успешни проекти в благоустройството. Община Мирково, която е в Топ 6 по усвояване на средства по програма за развитие на селските райони, е сред номинираните общини от строителните Оскари. Само за периода 2007 – 2013 г. са усвоени 27 милиона лв.

Мащабните строителни дейности в София, в които са привлечени 35 строителни компании за т.г., също отредиха заслужена номинация на Столична община за предстоящите Строителни Оскари. Луксозните новооткрити метростанции в столицата допринесоха за номинацията. С десетките си инфраструктурни проекти община Челопеч също получи номинация за престижните статуетки. Италианска търговска камара в България стана партньор на годишните награди за луксозно строителство.

Партньори на събитието са още Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата.

Призьорите ще получат почетни плакети, престижни статуетки, както и подаръци от нашите спонсори - Специални подаръци - ваучери за 100 лв. от Копирен център ZOOM в София. 30 журналисти, медийни партньори на събитието, също ще получат подарък -ваучер за 50 лв. с копирни и принт услуги. Всички наградени ще си тръгнат и с подаръци от козметичния гигант Роза Импекс. А една от фирмите-призьори ще получи ценен подарък от ERP.BG - едногодишен абонамент за своята ERP система EnterpriseOne. Стойността на наградата е 5300 лв.

За празничната програма организаторите са подготвили звездно музикално шоу с легендарната Джина Иванова от Трамвай № 5, фолклорната любимка Поли Паскова, 9-годишната цигуларка Цвети Данкина, танцьори-акробати и други. Водещи на церемонията са журналистката, ПР и съорганизатор Патриция Кирилова и продуцентът и изпълнител Иван Иванов - Айвън. Годишните награди LUXURY Property Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.

Вижте още: