1405405Теория и практика за шофьори се срещат в помощ на благотворителността

Предстои първото благотворително състезание за водачи на автомобили, които познават и спазват правилата на движение и не се притесняват да го покажат - „Мисия безопасност“.


Надпреварата има за цел да сплоти и обогати знанията на екипите на социално отговорни компании и да подпомогне кампания „Коледа 2017“ на Holiday Heroes.

В благотворителния турнир, организиран от автошкола Василеви, екипи от различни компании ще се впуснат в двудневна надпревара, в която ще покажат своите теоретични и практически умения по шофиране в рамките на два дни - 14 и 15 октомври. По време на теоретичната част отборите-участници ще се включат в лекции по пътна безопасност, водени от професионален преподавател, по време на които ще бъдат запознати и с най-новите промени в Закона за движение по пътищата. Веднага след това екипите ще демонстрират наученото на теория като всеки отбор ще решава изпитни листовки.

На 15-ти октомври на полигона в паркинга на „Метро 2“, бул. „Сливница“ 182  под вещото наставничество на инструкторите от автошкола „Василеви“ и компетентно жури ще се проведе втората част от състезанието, като отборите ще бъдат поставени в реални пътни ситуации и ще трябва да вземат правилните решения бързо и компетентно.

Състезанието е подходящо като тийм билдинг и може да стимулира екипния дух и отговорното поведение на служителите на всяка фирма. По забавен и достъпен начин участниците ще научат новостите, ще си припомнят вече забравени правила за движение, а същевременно ще обвържат корпоративната социална отговорност на компанията с кауза, която засяга цялото общество и държава, която наред с това има и благотворителен характер, защото 20% от таксата за участие на всеки отбор ще бъде дарена oт организатора за провеждането на коледната кампания на Holiday Heroes.

Повече информация за „Мисия Безопасност“, както и формата за регистрация в благотворителното състезание може да откриете тук

Вижте още: