Шестото издание на международната конференция за вътрешни комуникации ”Успешните комуникации започват отвътре”, ще се състои на 28 май 2015 г.

Конференцията “Успешните комуникации започват отвътре” е уникално за Югоизточна

Европа по формат и съдържание събитие, което обединява теория и практически примери от областта на вътрешноорганизационните комуникации. В стремежа си да създадем най- качественото съдържание за участниците в предстоящото шесто издание на конференцията, фокусът на програмата ни и този път ще обхване най-наболелите въпроси, които вълнуват комуникационните специалисти днес. И тази година ще провокираме участниците да се включат в обсъждането на една от най-горещите теми в сферата на вътрешните комуникации, която придобива все по-голяма важност за успеха на всяка организация – ангажираността на служителите.

В менюто на шестата международна конференция са включени изпитани рецепти, съвети и опит от кухнята на вътрешните комуникации:

- как вътрешните комуникатори добавят стойност на организациите си;

- как с комуникация реално постигаме ангажираност;

- как оценяваме ангажираността;

- как многото истории се преплитат в една история;

- защо промяна без ефективна вътрешна комуникация е „causa perduta“;

А десертът ще ни поднесе един истински Шеф готвач, за който:

- кухнята е комуникационен център

Повече информация за лекторите, можете да намерите на сайта на Apeiron Academy - http://www.apeironacademy.com/bg/seminars_conferences/view/18/

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...