И АЗ МОГА
OneRepublic стават част от посланиците на И АЗ МОГА по света. Социално ангажираните музиканти, които включиха София в световното си турне, избраха да подкрепят мисията на I CAN TOO в България.

 
В деня на концерта им на 2 юни, бандата, начело с фронтмена й Райън Тедър, се срещна с едно от децата, на които И АЗ МОГА помага - от училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“, София.

Минути, преди да излязат на сцената, музикантите се снимаха с популярните тениски I CAN TOO.

„Музиката и популярността идват с много отговорности, затова ние се стремим да обръщаме внимание на важните неща, на човека и неговите проблеми и най-вече да вдъхновяваме хората да си помагат взаимно“, заявява фронтменът на бандата Райън Тедър.

OneRepublic, които екзалтираха публиката със страхотно шоу в зала Арена Армеец, са известни не само с хитовете си, но и с филантропската си дейност. Социалните каузи, които момчетата подкрепят през годините, са с една обща цел – да помагат на хора в нужда да имат по-добър живот. Именно така се казва и създадената от тях фондация  - Good LIFE (Добър живот).

Столицата ни стана част от едноименното турне NATIVE, представящо албума с най-много хитови сингли на бандата до момента, сред които  “Feel Again,” “If I LoseMyself,” “Counting Stars”, “Something I Need”, “Love Runs Out” и “I Lived”. Албумът достигна номер 4 в класацията на Билборд 200 и номер 9 в UК Album Chart и седмици преди концерта.

И ТИ МОЖЕШ да бъдеш посланик на доброто. Поръчай тениска I CAN TOO на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и публикувай снимката си с нея в социалните мрежи.

www.icantoo.eu
www.facebook.com/icantoofoundation

Снимка: Ясен Немски

Вижте още: