10-то юбилейно издание на b2b Media Awards отличи най-иновативните компании и най-успешните бизнес лидери

Годишните награди на b2b Media се проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.

Голямата награда за Иновация в бизнеса за 2024 година грабна УниКредит Булбанк. А с най-много отличия си тръгнаха Пощенска банка, Кауфланд България и Булстрад Живот.


Еспертното жури даде приза за Мобилна иновация на iuvo group, а за Иновация в маркетинга и ПР сферата​на dentsu България. В категорията Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса беше отличена Progress, докато в Технологична / AI иновация на годината първото място зае Integrity Enterprise.

В конкурса бяха оценени също най-добрите CSR и ESG стратегии. И сред наградените в тези направления се наредиха tbi bank и Кауфланд.

Призът за Успешно развитие на международни пазари отиде при Айгер Инженеринг, а този за Зелена трансформация взеха от Съюза на пивоварите в България.

В Новите категории за 2024 година за Научна иновация и Приобщаване и ранообразие бяха наградени съответно Center Stars language recruitment и Булстрад Живот.

В годишните награди на b2b Media бяха присъдени отличия също за Социален проект и Образователна идея. Техни носители са Застрахователно дружество Евроинс АД и Иновативна и устойчива образователна програма на Музейко и бизнес партньори.

В категорията Социално-отговорна кампания първото място е за Акронис, а в Равнопоставеност и грижа за служителите е за Фантастико груп.

SoftUni са отличници в Успешно развитие на бизнес организация, а ФЬОНИКС Фарма в Събитие на годината.

Най-силен ESG проект представиха Кауфланд, а Девин се изкамиха на върха в категория Кампания с кауза.

10-то юбилейно издание на b2b Media Awards отличи най-иновативните компании и най-успешните бизнес лидери


Наградата за Благотворителна инициатива на годината отиде при АДРЕС Недвижими имоти, докато съвместният продукт на MY Synergy и CEHP (Center for European Health Policies) взеха за Иновативен продукт.

Най-иновативната кампания за работодателска марка показаха Schneider Electric България, а най-добрата Кампания за community branding - УниКредит Булбанк.

Призът за Бизнес сделка на годината взеха Пощенска банка, които са първи и в категория Инвестиция за устойчиво развитие.

Трима бизнес лидери бяха отличени като CEO на годината. Това са Екатерина Темелкова, CEO SoftUni, Георги Захариев, CEO Finance Academy , Благовест Караджов, CEO iuvo group.

В Бизнес проект на годината първи са Кауфланд, а в Зелена инициатива - хотел Интерконтинентал.

Годишните награди на b2b Media е един от емблематичните конкурса за бизнеса в България и е припознат от стотици компании, които не само са били призьори в него през годините, но и активно взеха участие в официалната церемонията за 10-тото юбилейно издание на 12 юли 2024 година.

Събитието се проведе със съдействието на Пощенска банка, а сред партньорите са Шато Копса и хотел Интерконтинентал.

10-то юбилейно издание на b2b Media Awards отличи най-иновативните компании и най-успешните бизнес лидери

Вижте още: