Cardinal Bites подсладиха „Employer Branding Awards“ 2022
Cardinal Bites са създателите на първите сурови протеинови бонбони без добавена захар в България. Продуктите им са уникални по рода си у нас и са добре известни като здравословно изкушение, което засища глада за сладко и помага за поддържането на добра форма. Именно затова те бяха важна част от наградите за отличените в конкурса на b2b Media „Employer Branding Awards“ 2022. Всеки от призьорите имаше възможността да се запознае с вкуса на здравословните десерти, създадени за хора, които държат на качеството на храната.

Оригиналната рецепта на „Кардиналите“ за протеинов бонбон е защитена с полезен модел в Патентното ведомство на Република България. Изработени от естествени висококачествени съставки и обогатени с фибри и пробиотик, бонбоните спомагат за поддържането на оптимална физическа форма. Въпреки че съществува едва от 2020г., компанията изключително бързо напредва в своята мисия да разпространява здравословните десерти с качествен протеин и без добавени захари, соя или глутен. По-рано през февруари Cardinal Bites бяха част от българската делегация на едно от най-големите хранителни изложения – ISM в Кьолн, Германия. На него производители от цял свят представят своите сладки и солени снаксове, закуски, десерти и напитки. През 2020г. „Кардиналчетата“ стават и една от 15-те компании, участващи в първото издание на Export Hub Bulgaria, а освен това екипът е приел за своя задача подкрепата на българския спорт и активността сред младите хора.

Създател на компанията е Жасмина Гевезиева-Берова – социален предприемач, експерт по продажби, дигитален маркетинг и комуникации, сертифициран консултант по хранене и персонален треньор. Финансов директор е Йонко Чуклев – юрист и финансов анализатор с дългогодишен опит в планирането на пазара и предпродажбени дейности между Лондон, София и Ню Йорк. Стратегически партньор и съветник по операции е бившият изпълнителен директор на Монделийз България – Светла Лесова.

Cardinal Bites продължават да изненадват потребителите с нови вкусове – към момента се предлагат сурови протеинови бонбони с бял шоколад, ванилия и смокиня; с лешников шоколад, портокал и годжи бери, както и такива с какао, българска роза и махлеб.

Ако искате да се озовете в света на протеиновите десерти, можете да посетите https://cardinalbites.com/

Вижте още: