Министър-председателят ще открие международния форум “Битката за талантите” 2022

Най-добрите работодатели ще представят своите стратегии за Employer Branding на събитието, организирано от b2b Media в Новотел София на 13 декември от 14 часа.

Точно в 14 часа министър-председателят Гълъб Донев ще открие официално шестото издание на международния форум “Битката за талантите”.

В събитието ще се включат лектори от няколко държани, ще бъдат представени две ключови проучвания планирани са презентации и дускусии по актуални теми за пазара на труда и развитието на бизнес организациите.

Форумът е под мотото “Next Level Branding /Working / Leadership Experience” и е посветен на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти.

Сред топ говорителите са утвърдени имена от сферата на мениджмънта, човешките ресурси, PR и комуникациите.

Форумът ще събере на едно място експерти по employer branding, практици, които се занимават с привличане на таланти и силни лидери на компании, които са открили тайната как да изграждат успешна работодателска марка.

В това издание очаквайте

Резултати от третото международно проучване на Leadership Support в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара и Business Mark Румъния на тема: „Новото предизвикателство: хибридната работна среда. Как се подготвя вашата организация за предстоящите промени?”

Очаквайте да научите повече за:

Стратегиите на големите работодатели в България.

В дебата по темата ще участвят три дами, трима топ професионалисти, представители на големи работодатели:

Катерина Шопова, HR директор, Лидл България

Яна Папардова, HR мениджъл Шварц АйТи

Калина Петкова, комуникационен мениджър, Шнайдер Електрик

Във второто проучване, представено на събитието, ще научим - Къде е пресечната точка между брандове, инфлуенсъри и потребители?

А за финал - Как подхождат известните към трудностите по пътя на успеха? Тази година отново ще ни гостува специален гост-вдъхновител – този път това е Маестро Йордан Камджалов!

Министър-председателят ще открие международния форум “Битката за талантите” 2022

***
Повече за програмата, вижте на:

talents.b2bmedia.bg

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...