Международният форум "Битката за талантите" разкрива стратегиите за Employer branding на големите компании

Под мотото “Next Level Branding /Working / Leadership Experience” ще се проведе седмото издание на конференцията, посветена на изграждането на успешни работодателски марки и кампании за привличане на най-добрите таланти - “Битката за талантите”.

Във форума очаквайте също и специалното участие на тайния гост-мотиватор  Маестро Йордан Камджалов. Той е известен български диригент. Избран за генерален музикален директор и главен диригент на забележителния културен център Хайделберг. През 2014 г. NASA и IAU дават неговото име на астероид, като обявяват, че „той свързва света на музиката с очарованието на вселената".

Неговата вълнуваща история за трънливия път към успеха ще бъде вплетена в качествени презентации и дискусии на големите работодатели и най-добрите експерти по теми като най-добрите стратегии за управление на бранд репутацията, за изграждане на работодателския имидж и най-успешно въведените програми за устойчиво развитие на employer brand. Как се постигат корпоративните цели и се изграждат ценности в компанията, като в същото време си привличат най-добрите таланти на пазара на труда.

Сред топ говорителите са утвърдени имена от сферата на PR и комуникациите и управлението на човешките ресурси.

Форумът ще събере на едно място експерти по employer branding, практици, които се занимават с привличане на таланти и силни лидери на компании, които са открили тайната как да изграждат успешна работодателска марка.

По време на събитието ще се дискутират най-добрите стратегии за управление на бранд репутацията, за изграждане на работодателския имидж и най-успешно въведените програми за устойчиво развитие на employer brand. Как се постигат корпоративните цели и се изграждат ценности в компанията, като в същото време си привличат най-добрите таланти на пазара на труда - ще са сред разискваните въпроси.

В това издание очаквайте

Резултати от третото международно проучване на Leadership Support в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара и Business Mark Румъния на тема: „Новото предизвикателство: хибридната работна среда. Как се подготвя вашата организация за предстоящите промени?”

Сега имате възможност да се регистрирате със специална отстъпка от 50% при участие на 4-ма души от една компания. Промо код за отстъпка: 4for400

Форумът ще се проведе в присъствена форма.

Местата са ограничени!

Регистрирайте се на:
talents.b2bmedia.bg


Международният форум "Битката за талантите" разкрива стратегиите за Employer branding на големите компании

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...