Годишни награди на b2b MediaНад 12 компании грабнаха призове в „Годишните награди на b2b Media“, който се провежда за първа година.

Официалната церемония по връчването на наградите се състоя на 24 - ти юни в Bulgaria Mall.

Бизнес наградите на b2b Media имат за цел не само да насърчат предприемачеството, но и да помогнат да се развие нов манталитет на инициативност у нас.

На церемонията присъстваха и връчиха престижните отличия, г-н Стамен Янев - изпълнителен директор Българска агенция за инвестиции, г-жа  Йорданка Чобанова - съветник на Президента по европейски въпроси, г-н Огнян Златев - ръководител на представителството на Евопейската комисия в България, г-н Дончо Барбалов - заместник-кмет по направление "Финанси и стопанска дейност" и много други официални гости и представители на бизнеса в България.

Голямата награда за „Иновация на годината“ връчи г-н Стамен Янев, призьор на наградата стана  “Мусала Софт АД”.

Годишни награди на b2b Media

Г-н Огнян Златев връчи призове в категория  “Предприемач на годината”  и сподели пред гостите: "В България виждаме обещаващ растеж, който надявам се да се увеличава през следващите месеци, и през 2016 г да станем свидетели на една по-стабилна икономическа среда. Европейския съюз насърчава и финансира иновациите в България и чрез новия план за инвестиции, известен още като Плана Юнкер, който трябва да заработи до края на тази година. Чрез него се очаква да се финансират ключови иновативни проекти в Европа. Общата стойност на плана надхвърля 315 милиарда евро, които трябва да се влеят в европейската икономика в рамките на следващите три години. Очаква се този план да даде силен тласък за преодоляване на кризата, и приканваме иновативните български компании да се свържат с Европейската инвестиционна банка в Люксембург и директно да кандидатстват за финансиране."

Годишни награди на b2b Media
Екипът на медията си поставя лично целта чрез ежегодното събитие да насърчава иновационната и социално-отговорна дейност на българските предприятия и да фокусира вниманието на обществото върху добрите примери в бизнеса и развитието на младите предриемач и креативност. Инициативата мотивира и вдъхновя повече български фирми и предприемачи да бъдат по-конкурентноспособни.

Ето и победителите в основните категории на конкурса:

1. Бизнес предприемач на годината

Ивайло Пенчев - Уолтопия ООД
Д-р Радина Денкова - Есте Клиник Бюти

2. Бизнес проект на годината

pCloud AG

3. Иновативна идея на годината

Смол Фут ООД

4. Бизнес лидер на годината

Деян Колев - Хотел Инвестмънт ООД
Димитринка Гринко - Алфа Кол България АД

5. Бизнес сделка на годината

Telerik, a Progress Company

6. Най-иновативна стартираща компания

Bee Smart Technologies

7. Най-иновативна компания

Скейл Фокус АД

8. Иновативна сграда

Бизнес хотел Модус, Варна

9. Най-креативно офис пространство

Publicis Groupe България

10. Бизнес дебют на годината

Euro Sensolab България

11. Социално отговорна кампания

ЧЕЗ България ЕАД

12. Бизнес идея на годината

AHA! Car съвместно с Интеримидж ООД

Снимки от церемонията можете да откриете във Фейсбук и на страницата на събитието и уеб сайта на „Годишни награди на b2b Media“.

Вижте още: